Çözüldü Ehliyet sınavını geçtikten sonra dosya verilmedi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TRamoG

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ehliyet sınavını 3 gün önce geçtim, bugün ise sürücü kursuna dosyamı almaya gittim ama dosya onlarda kalıyormuş dendi. Sisteme mi kayıt oluyormuş yoksa dosya halinde internet üzerinden mi atılıyormuş öyle bir şeyler dedi. Bilgisi olan arkadaşlar var mı, bu durumu yaşayan vb. yeni bir sistem mi? Çünkü ben dosya alınıyor diye biliyorum.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar. Ehliyet sınavını 3 gün önce geçtim, bugün ise sürücü kursuna dosyamı almaya gittim ama dosya onlarda kalıyormuş dendi. Sisteme mi kayıt oluyormuş yoksa dosya halinde internet üzerinden mi atılıyormuş öyle bir şeyler dedi. Bilgisi olan arkadaşlar var mı, bu durumu yaşayan vb. yeni bir sistem mi? Çünkü ben dosya alınıyor diye biliyorum.

Dosyanın alınmasına gerek yok hocam. Ben de almadım bir sorun olmuyor.

Dosyanın alınmasına gerek yok hocam. Ben de almadım bir sorun olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ehliyet başvurusunda sertifika istenmiyor mu hocam?

Hayır hocam istenmiyor, sistemde görünüyor ancak şimdiden şunu belirteyim. Kimliğinizdeki fotoğraf umarım yenidir eğer eski ise çalışan arkadaş sorun çıkartıyor ve daha sonrasında velinizi çağırtıp onay isteniyor bilginiz olsun.

Aklında soru işareti varsa sürücü kursundan talep et verirler.

Hayır hocam istenmiyor, sistemde görünüyor ancak şimdiden şunu belirteyim. Kimliğinizdeki fotoğraf umarım yenidir eğer eski ise çalışan arkadaş sorun çıkartıyor ve daha sonrasında velinizi çağırtıp onay isteniyor bilginiz olsun.

B ehliyet alıyorum kimlikteki fotoğraf 1-2 sene civarı bir fotoğraf.

Aklında soru işareti varsa sürücü kursundan talep et verirler.

Dosya bizde kalıyor dendi ama umarım bir kopyası internet üzerinden bana verilir.

Direksiyon sınavını geçtikten sonra dosya almanıza gerek yok hocam. Nüfus müdürlüğünden randevu oluşturup gerekli evraklarla gitmeniz durumunda ehliyetiniz otomatik olarak çıkartılıyor.

Direksiyon sınavını geçtikten sonra dosya almanıza gerek yok hocam. Nüfus müdürlüğünden randevu oluşturup gerekli evraklarla gitmeniz durumunda ehliyetiniz otomatik olarak çıkartılıyor.

İşte bu gerekli evraklar arasında dosya yok mu ve dosya harici neler var ki?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı