Arkadaşlar yarın A1 ehliyet için yazılı sınavım var. Kolay ehliyet adlı uygulamadan çözdüğüm testlerin sonuçları bu şekilde. Daha önce hiç 70'in altına düşmedim ama sınavda daha zor sorarlar diye korkuyorum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Arkadaşlar yarın A1 ehliyet için yazılı sınavım var. Kolay ehliyet adlı uygulamadan çözdüğüm testlerin sonuçları bu şekilde. Daha önce hiç 70'in altına düşmedim ama sınavda daha zor sorarlar diye korkuyorum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Eki Görüntüle 2393362Eki Görüntüle 2393363
Aynısı. Sağ yerine sol yazıyorlar sadece. Kasmalık bir durum yok.Hocam bu internetteki testler gibi çıkıyor değil mi?
Uygulama ismi ne hocam? Play Store'de var mı?
Tamamdır sağ olun hocam. Ben biraz daha test çözeyim yarın sınavdan sonra sonuçları paylaşacağım. Umarım geçerim
Hocam uygulama ismi kolay ehliyet, Play Store'den indirdim ancak kursum bana bir kod verdi onunla giriş yaptım. Siz alternatif uygulamalara yönelebilirsiniz veya kursunuza sorun anlaşmalı olduğu bu tarz bir uygulama varsa ona bakarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.