Ehliyet yazılı sınavı için öneriler

535780

Hectopat
Arkadaşlar yarın A1 ehliyet için yazılı sınavım var. Kolay ehliyet adlı uygulamadan çözdüğüm testlerin sonuçları bu şekilde. Daha önce hiç 70'in altına düşmedim ama sınavda daha zor sorarlar diye korkuyorum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Screenshot_20250110_203322.jpg
Screenshot_20250110_203332.jpg

Arkadaşlar yarın A1 ehliyet için yazılı sınavım var. Kolay ehliyet adlı uygulamadan çözdüğüm testlerin sonuçları bu şekilde. Daha önce hiç 70'in altına düşmedim ama sınavda daha zor sorarlar diye korkuyorum. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Eki Görüntüle 2393362Eki Görüntüle 2393363

Hocam çıkan soruları kontrol edin fazla kafada büyütmeye gerek yok kolayca yaparsınız.

Tamamdır sağolun hocam. Ben biraz daha test çözeyim yarın sınavdan sonra sonuçları paylaşacağım. Umarım geçerim 😀

Uygulama ismi ne hocam? Play Store'de var mı?

Hocam uygulama ismi kolay ehliyet, Play Store'den indirdim ancak kursum bana bir kod verdi onunla giriş yaptım. Siz alternatif uygulamalara yönelebilirsiniz veya kursunuza sorun anlaşmalı olduğu bu tarz bir uygulama varsa ona bakarsınız.

Tamamdır sağ olun hocam. Ben biraz daha test çözeyim yarın sınavdan sonra sonuçları paylaşacağım. Umarım geçerim 😀

Hocam uygulama ismi kolay ehliyet, Play Store'den indirdim ancak kursum bana bir kod verdi onunla giriş yaptım. Siz alternatif uygulamalara yönelebilirsiniz veya kursunuza sorun anlaşmalı olduğu bu tarz bir uygulama varsa ona bakarsınız.

Anladım hocam, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı