Ehliyet yazılı sınavı korkusu

fortBoys

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 5600X
Yarın yazılı sınavım var. Çok fazla deneme çözdüm aslında en düşük 74 en yüksek 88 aldım. Gerçek sınav çok zor mu oluyor? Eğer denemelerdeki gibiyse geçebilirim ama değilse çok bir şey yapamam. Bu yüzden bayağı bir korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bende de oldu. Çok kolay oluyor aynı çözdüğün denemedeki sorular oluyor hiç telaş yapma. Noktasına virgülüne kadar aynı olan sorular oluyor. En kolayı da video sorular zaten.
Lakin dikkatli ol en önemlisi o. Yaptıktan sonra da bir tur at kontrol et.
Bol şans.

Aynısı bende de oldu. Çok kolay oluyor aynı çözdüğün denemedeki sorular oluyor hiç telaş yapma. Noktasına virgülüne kadar aynı olan sorular oluyor. En kolayı da video sorular zaten.
Bol şans.
Benimde 10 Ağustos'ta sınavım olacak galiba, animasyonlu sorular nasıl oluyo nereden ilziyoruz. Veya sınav ortamı nasıl hiç bir şey bilmiyorum

Yarın yazılı sınavım var. Çok fazla deneme çözdüm aslında en düşük 74 en yüksek 88 aldım. Gerçek sınav çok zor mu oluyor? Eğer denemelerdeki gibiyse geçebilirim ama değilse çok bir şey yapamam. Bu yüzden bayağı bir korkuyorum.
Hayatında girebileceğin en kolay sınav olabilir.Her sene (bazı sorular) şıkları değiştirip tekrar soruyorlar.4 sene önce bir ekrana bakıp ekrandan tuşlama şeklinde sınava giriyordunuz belki bu süre zarfında değişmiş olabilir.Korkmayın bol bol soruları çözün.Telefonunuza indirip otobüste veya minibüste çözün.Faydasını bayağı görürsünüz.

Çok kolay hatta neredeyse örnek soruların kopyası gibi oluyor. Ben sadece kursun verdiği küçük kitapçığı okumuş ve bir siteden birkaç örnek sınav çözmüştüm. 15 dakikada tüm soruları cevaplamıştım, yine de ne olur ne olmaz erken çıkmayıp kontrol etmiştim. 94 aldım.

Bol şans.

Ben çok yanlış yaptım diye düşündüm 92 aldım. :D

Benim de 10 Ağustos'ta sınavım olacak galiba, animasyonlu sorular nasıl oluyor nereden ilziyoruz. Veya sınav ortamı nasıl hiçbir şey bilmiyorum.

Hayatında girebileceğin en kolay sınav olabilir. Her sene (bazı sorular) şıkları değiştirip tekrar soruyorlar. 4 sene önce bir ekrana bakıp ekrandan tuşlama şeklinde sınava giriyordunuz belki bu süre zarfında değişmiş olabilir. Korkmayın bol bol soruları çözün. Telefonunuza indirip otobüste veya minibüste çözün. Faydasını bayağı görürsünüz.

Çok kolay hatta neredeyse örnek soruların kopyası gibi oluyor. Ben sadece kursun verdiği küçük kitapçığı okumuş ve bir siteden birkaç örnek sınav çözmüştüm. 15 dakikada tüm soruları cevaplamıştım, yine de ne olur ne olmaz erken çıkmayıp kontrol etmiştim. 94 aldım.

Teşekkürler. Geçersem haber veririm :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı