Ehliyet yazılı sınavı zor mu?

Heisenberg White

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, haftaya ehliyet sınavına gireceğim. İnternetten testleri çözüyorum 80-90 falan alıyorum. Sınav da internetteki gibi kolay olur mu? Sınava yeni giren kimse var mı?

Merhaba, haftaya ehliyet sınavına gireceğim. İnternetten testleri çözüyorum 80-90 falan alıyorum. Sınav da internetteki gibi kolay olur mu? Sınava yeni giren kimse var mı?

İlk defa gireceksiniz nasıl bir ortamda nasıl bir sınav merak edeceksiniz size bir link bırakıyorum 2 tane deneme var direkt bu şekilde çıkıyor sınavlar bu sorulardan da çıkabilir. Ad soyad girmenize gerek yok sitede

1, 2 tane deneme çözüp girmiştim çalıştığımdan derslereinde girmemiştim teoariğin 80 mi 82 mi ne almıştım. Az buçuk trafik deneyimin varsa ve araba parçalarını biliyorsan ne işe yaradığını yaparsın rahatlıkla çalışmadan.

App Store - Google Play Store'da ehliyet soru uygulamaları oluyor. Onları bol bol çözün.
Animasyonlu sorulara dikkat edin zira en çok onlar kafanızı karıştırabilir sınavda.
Ama genel olarak zor değil. İlk yazılı sınavda hiç çalışmadan 90 aldım :)

Konulara biraz bakıp, birkaç tane de deneme çözersen çok rahat geçersin. Çoğu soru mantıkla yapılıyor ama bazı ilkyardım ve motor soruları bilgi istiyor, bilmiyorsan onlara bakmanı tavsiye ederim onun dışında çok basit oluyor yarım saat sürmez bitirip çıkarsın.

300 sayfa kitabı 1 haftadan az bi sürede bitirdim. Kalan sürede hep uygulamalardan çalıştım 86 aldım. Sizde öyle yapabilirsiniz.

1, 2 tane deneme çözüp girmiştim çalıştığımdan derslereinde girmemiştim teoariğin 80 mi 82 mi ne almıştım. Az buçuk trafik deneyimin varsa ve araba parçalarını biliyorsan ne işe yaradığını yaparsın rahatlıkla çalışmadan.

Aynı şekilde ben de 2-3 deneme çözüp girmiştim, 78 aldım, ama öyle çok da abartmamak lazım, bizim arkadaş da aynısını yaptı 66 ya da 68 le mi ne alıp, kalmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı