Hocam ben olsam işletme veya iktisattan yana tercih yapardım. Yurt dışında geçerlilikte uluslararası ilişkilerden inanın hiçbir farkı yok. 1. ve 2. sıralara çomü işletme ve Selçuk işletmeyi yazardım. Ancak tabii ki sizin tercihiniz. Alakanız da varsa listeniz puanınıza göre güzel. Ancak birinci sıraya ben olsam Selçuk uluslararası ilişkileri yazardım.
Yurt dışı istediğiniz için fakültenin aacsb akreditasyonu var mı buna da dikkat edin. Akreditasyonun işe yarayabileceğini duydum.
Puana göre sıralama yaptım uluslararası ilişkileri çıkarmayı düşünüyorum. Çünkü tecrübeli kişilerin bu bölümün geleceği kalmadığını söylediler bana. İktisattan hiç yurt dışı yapabilen insan görmedim ne sosyal medyada ne çevremde.
Bakmadım ama çok büyük ihtimal yok.
Puana göre sıralama yaptım uluslararası ilişkileri çıkarmayı düşünüyorum. Çünkü tecrübeli kişilerin bu bölümün geleceği kalmadığını söylediler bana. İktisattan hiç yurt dışı yapabilen insan görmedim ne sosyal medyada ne çevremde.
Bakmadım ama çok büyük ihtimal yok.
Hocam güncelleme bir tek Atatürk üniversitesinde akredite var sizce Atatürk Üniversitesi'ni öne mi yazmalıyım?
Akreditasyonu olan bölümleri öne yaz. Star gibi akreditasyonu olanların pek önemi yok fakat aacsb olanlar önde olsun.
Akreditasyonu olan bölümleri öne yaz. Star gibi akreditasyonu olanların pek önemi yok fakat aacsb olanlar önde olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.