Mmm bunları could alphadan iyi yapan şey ne daha iyi öğrenmek için soruyorum ve teşekkürlerO kulaklık 1000 etmez onun yerine 2 biri olabilir.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
ağırlığı nasıl acabaHocam bahsettiğim ürünlerin zaten 2 metre civarı kablosu var. Hatta belki de daha uzundur. Cloud Alpha kullanıyorum, kablosu yok gibi istediğiniz şekilde hareket edebiliyorsunuz. 1000TL'ye HyperX, Razer gibi markaların ürünleri varken Rampage markasına 1000tl verilmez hocam.
Bunun videolarını izleyip döneceğim teşekkürler öneri içinKablosuz
Mmm bunları could Alpha'dan iyi yapan şey ne daha iyi öğrenmek için soruyorum ve teşekkürler
Ağırlığı nasıl acaba?
Bunun videolarını izleyip döneceğim teşekkürler öneri için
V2x ile v2 nin farkı ne acabaCloud Alpha'nın Kraken'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Blackshark V2'ye bir şey diyemeyeceğim, hangisi daha iyi bilmiyorum. Ağırlığı tam yerinde diyebilirim. Biraz daha ağır olsaymış kafa ağrıtırmış, biraz daha hafif olsaymış kalitesiz hissettirirmiş. Kalite olarak çok iyi, malzeme kalitesi, pedleri, kablosu vs. on numara ancak uzun süreli kullanımda kulaklarımı ağrıtmaya başlıyor benim. O sebeple değiştirmeyi düşünüyorum. Kişiden kişiye, kulaktan kulağa değişebilir tabii.
Ürünlerin bütçesi çoğunlukla link attığım ekipmanların bütçesi kadar olabilir. Laptop alacağım onun için ekipman diziyorum önerilerinize açığım.
Klavye olarak:
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA05 TUF GAMING K3 D/RD ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com Üsttekini daha çok seviyor gibiyim ama o fiyat segmentinde daha iyisi var mı bilmiyorum ve bulamadım.Steelseries Apex 3 Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Steelseries Apex 3 Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile SSK64808 ITOPYA'dawww.itopya.com
Mouse:
SteelSeries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM
SteelSeries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62521 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com Fazla seçenek bulamadım ve elim biraz büyükte hangisi elime oturur bilmiyorumRazer Deathadder V2 Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Kulaklık:
Rampage Fury X 7.1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Fury X 7.1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Düşüncelerim bunlar bu fiyst segmentinde daha iyi önerilere ve nedenleriyle açığım şimdiden teşekkürker
V2X ile v2'nin farkı ne acaba?
V2X ile v2'nin farkı ne acaba?
Sürücüleri temelde aynı olsa da ses kalitesi farklı V2 bir tık daha iyi ses kalitesine sahip, mikrofonu çıkarılabiliyor, pedleri kumaş, kablosu speedflex kablo, yeni nesil oyuncu Mouse'lerde olan esnek kablodan. Yani farkları var fiyatı da ona göre.
V2x daha mantıklıymış teşekkürlerMouse DV2 al, kulaklık Blackshark V2 veya V2 X. Klavye piyasasına çok hakim değilim. Black Widow 3 var 1000 liraya İtopya'da ama 1000 nasıldır bilemem. Ben 600e almıştım.
Birinin ses kartı var diğerinin yok ve ses kalitesi, yazılım farkı var. Mikrofon çıkartılıp takılabiliyor V2'de ve USB girişli. V2 X sipariş verdim ben, bekliyorum.
Neden pekiKesinlikle Corsair klavye al derim.
V2x daha mantıklıymış teşekkürler
Neden peki
Hocam ben de corsair klavye kullanıyorum ICUE Programı olsun Cherry Viola Switchleri olsun tamamiyle çok kaliteli ve sağlam kesinlikle memnun kalacağını düşünüyorum.V2x daha mantıklıymış teşekkürler
Neden peki
Bir de bu klavye corsaire oranla nasıl videolarda gördüm az sonra izleyeceğim bütün ekipmanlar razer olsun diye düşündüm peki siz ne düşünüyorsunuz?Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-03541100-R3L1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
V2X daha mantıklıymış teşekkürler
Neden peki
Bir de bu klavye Corsair'e oranla nasıl videolarda gördüm az sonra izleyeceğim bütün ekipmanlar Razer olsun diye düşündüm peki siz ne düşünüyorsunuz?Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
Razer Blackwidow V3 Green Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-03541100-R3L1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com