Ekipman seti tavsiyesi

O kulaklık 1000 etmez onun yerine 2 biri olabilir.

Mmm bunları could alphadan iyi yapan şey ne daha iyi öğrenmek için soruyorum ve teşekkürler
Hocam bahsettiğim ürünlerin zaten 2 metre civarı kablosu var. Hatta belki de daha uzundur. Cloud Alpha kullanıyorum, kablosu yok gibi istediğiniz şekilde hareket edebiliyorsunuz. 1000TL'ye HyperX, Razer gibi markaların ürünleri varken Rampage markasına 1000tl verilmez hocam.
ağırlığı nasıl acaba
Bunun videolarını izleyip döneceğim teşekkürler öneri için

Mmm bunları could Alpha'dan iyi yapan şey ne daha iyi öğrenmek için soruyorum ve teşekkürler

Ağırlığı nasıl acaba?

Bunun videolarını izleyip döneceğim teşekkürler öneri için

Cloud Alpha'nın Kraken'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Blackshark V2'ye bir şey diyemeyeceğim, hangisi daha iyi bilmiyorum. Ağırlığı tam yerinde diyebilirim. Biraz daha ağır olsaymış kafa ağrıtırmış, biraz daha hafif olsaymış kalitesiz hissettirirmiş. Kalite olarak çok iyi, malzeme kalitesi, pedleri, kablosu vs. on numara ancak uzun süreli kullanımda kulaklarımı ağrıtmaya başlıyor benim. O sebeple değiştirmeyi düşünüyorum. Kişiden kişiye, kulaktan kulağa değişebilir tabii.

Cloud Alpha'nın Kraken'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. Blackshark V2'ye bir şey diyemeyeceğim, hangisi daha iyi bilmiyorum. Ağırlığı tam yerinde diyebilirim. Biraz daha ağır olsaymış kafa ağrıtırmış, biraz daha hafif olsaymış kalitesiz hissettirirmiş. Kalite olarak çok iyi, malzeme kalitesi, pedleri, kablosu vs. on numara ancak uzun süreli kullanımda kulaklarımı ağrıtmaya başlıyor benim. O sebeple değiştirmeyi düşünüyorum. Kişiden kişiye, kulaktan kulağa değişebilir tabii.
V2x ile v2 nin farkı ne acaba

Ürünlerin bütçesi çoğunlukla link attığım ekipmanların bütçesi kadar olabilir. Laptop alacağım onun için ekipman diziyorum önerilerinize açığım.
Klavye olarak:
Üsttekini daha çok seviyor gibiyim ama o fiyat segmentinde daha iyisi var mı bilmiyorum ve bulamadım.

Mouse:
Fazla seçenek bulamadım ve elim biraz büyükte hangisi elime oturur bilmiyorum
Kulaklık:

Düşüncelerim bunlar bu fiyst segmentinde daha iyi önerilere ve nedenleriyle açığım şimdiden teşekkürker

Mouse DV2 al, kulaklık Blackshark V2 veya V2 X. Klavye piyasasına çok hakim değilim. Black Widow 3 var 1000 liraya İtopya'da ama 1000 nasıldır bilemem. Ben 600e almıştım.
V2X ile v2'nin farkı ne acaba?

Birinin ses kartı var diğerinin yok ve ses kalitesi, yazılım farkı var. Mikrofon çıkartılıp takılabiliyor V2'de ve USB girişli. V2 X sipariş verdim ben, bekliyorum.

V2X ile v2'nin farkı ne acaba?

Sürücüleri temelde aynı olsa da ses kalitesi farklı V2 bir tık daha iyi ses kalitesine sahip, mikrofonu çıkarılabiliyor, pedleri kumaş, kablosu speedflex kablo, yeni nesil oyuncu Mouse'lerde olan esnek kablodan. Yani farkları var fiyatı da ona göre.

V2'nin üstün yanları bunlar hocam.

Mouse DV2 al, kulaklık Blackshark V2 veya V2 X. Klavye piyasasına çok hakim değilim. Black Widow 3 var 1000 liraya İtopya'da ama 1000 nasıldır bilemem. Ben 600e almıştım.

Birinin ses kartı var diğerinin yok ve ses kalitesi, yazılım farkı var. Mikrofon çıkartılıp takılabiliyor V2'de ve USB girişli. V2 X sipariş verdim ben, bekliyorum.
V2x daha mantıklıymış teşekkürler
Kesinlikle Corsair klavye al derim.
Neden peki

Neden peki
Bir de bu klavye corsaire oranla nasıl videolarda gördüm az sonra izleyeceğim bütün ekipmanlar razer olsun diye düşündüm peki siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Neden peki

Bir de bu klavye corsaire oranla nasıl videolarda gördüm az sonra izleyeceğim bütün ekipmanlar razer olsun diye düşündüm peki siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam ben de corsair klavye kullanıyorum ICUE Programı olsun Cherry Viola Switchleri olsun tamamiyle çok kaliteli ve sağlam kesinlikle memnun kalacağını düşünüyorum.

V2X daha mantıklıymış teşekkürler

Neden peki

Bir de bu klavye Corsair'e oranla nasıl videolarda gördüm az sonra izleyeceğim bütün ekipmanlar Razer olsun diye düşündüm peki siz ne düşünüyorsunuz?

Ben şu an Mouse Razer Viper Mini, klavye Black Widow V3 ve kargo bugün gelecek (inşallah) Razer BlackShark v2X kullanıyorum. Sorun varsa alabilirim, YouTube'a video çekeceğim inceleme dilersen çekince atabilirim. Bence Razer set güzel olur, kendim de öyle yaptım.

1653893281131.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı