Ekipman seti tavsiyesi

Ben şu an Mouse Razer Viper Mini, klavye Black Widow V3 ve kargo bugün gelecek (inşallah) Razer BlackShark v2X kullanıyorum. Sorun varsa alabilirim, YouTube'a video çekeceğim inceleme dilersen çekince atabilirim. Bence Razer set güzel olur, kendim de öyle yaptım.

Eki Görüntüle 1403683
İnceleme çekerseniz atar mısınız?Klavyenin bilek desteği bileği ağrıtıyor mu onu merak ediyorum devamını videodan izledim teşekkürler
Razer Blackshark V2 X alabilirsiniz kulaklık olarak.
Klavyeyi ise Apex 3 seçebilirsiniz.
Artcis kulaklıklar nasıl peki

Sırf kablosuz olduğu için istiyorum kablo beni sıkıyor ve neden almamam gerekiyor
O zaman Mpow Air 2 Wireless alın. Fury X'in orijinali ve yenilenmiş hali. Fury X'te mikrofon sorunluydu, bunu çözdüler yenilenmiş modellerde.

Razer Blackshark V2 X alabilirsiniz kulaklık olarak.
Klavyeyi ise Apex 3 seçebilirsiniz.
Apex 3 iyi değil.
İnceleme çekerseniz atar mısınız?Klavyenin bilek desteği bileği ağrıtıyor mu onu merak ediyorum devamını videodan izledim teşekkürler

Artcis kulaklıklar nasıl peki
Arctis asla önermem.

O zaman Mpow Air 2 Wireless alın. Fury X'in orijinali ve yenilenmiş hali. Fury X'te mikrofon sorunluydu, bunu çözdüler yenilenmiş modellerde.

Apex 3 iyi değil.

Arctis asla önermem.
Arctis ve apex in neyi var öğrenmek için soruyorum ve öneri için teşekkürler videosuna bakıp döneceğiö

Ürünlerin bütçesi çoğunlukla link attığım ekipmanların bütçesi kadar olabilir. Laptop alacağım onun için ekipman diziyorum önerilerinize açığım.
Klavye olarak:
Üsttekini daha çok seviyor gibiyim ama o fiyat segmentinde daha iyisi var mı bilmiyorum ve bulamadım.

Mouse:
Fazla seçenek bulamadım ve elim biraz büyükte hangisi elime oturur bilmiyorum
Kulaklık:

Düşüncelerim bunlar bu fiyst segmentinde daha iyi önerilere ve nedenleriyle açığım şimdiden teşekkürker
Razer Deathadder V2 bana göre gayet büyük bir mause rahat edeceğinizi düşünüyorum çünkü bana gerçekten büyük geliyor yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden.
Klavye olarak da Asus Tuf K3 kullanıyorum. Uzun kullanımda W A S D tuşlarında aşınma oldu ve bazı tuşların RGB ışıklandırması bozuldu. Misal tüm klavye mor renkte yanarken bazı tuşlar kırmızıda kalıyor. Bu fiyata tavsiye edeceğim bir klavye değil kendisi.

Razer Deathadder V2 bana göre gayet büyük bir mause rahat edeceğinizi düşünüyorum çünkü bana gerçekten büyük geliyor yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden.
Klavye olarak da Asus Tuf K3 kullanıyorum. Uzun kullanımda W A S D tuşlarında aşınma oldu ve bazı tuşların RGB ışıklandırması bozuldu. Misal tüm klavye mor renkte yanarken bazı tuşlar kırmızıda kalıyor. Bu fiyata tavsiye edeceğim bir klavye değil kendisi.
Anladım mousem kesinleşti klavye ve kulaklık belirsiz ve bilgilendirmeler için teşekkürler

Gaming gecesini beklemeye gerek var mı sence pc m 1 ay sonra geçecek elime de
Şahsen güzel indirimler yapıldığını düşünmüyorum. Ama bazen gerçekten güzel ekipman indirimleri oluyor daha önce arkadaşlarım kulaklıklarını bu indirimlerde almışlardı. Hazır daha 1 ay kadar vaktiniz var değerlendirilebilir. Tabi alacağınız ürünlere tam olarak karar vermediyseniz.

Şahsen güzel indirimler yapıldığını düşünmüyorum. Ama bazen gerçekten güzel ekipman indirimleri oluyor daha önce arkadaşlarım kulaklıklarını bu indirimlerde almışlardı. Hazır daha 1 ay kadar vaktiniz var değerlendirilebilir. Tabi alacağınız ürünlere tam olarak karar vermediyseniz.
Ekipman değiştirmeyi sevmiyorum ondan dolayıp bir kere kaliteli alıp yoluma bakmak istiyorum ve kararsızım rival600 çok övülüyor mesela o da aklımı çeldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı