Ekipman seti tavsiyesi

Ekipman değiştirmeyi sevmiyorum ondan dolayıp bir kere kaliteli alıp yoluma bakmak istiyorum ve kararsızım rival600 çok övülüyor mesela o da aklımı çeldi
Tavsiyem ekipmanları aynı marka almanızdır. Benim gibi farklı markaları bir arada kullanmak isteyince RGB senkronizasyonu için fazla yorulursunuz. MSI, Asus, Razer ve Steelseries uygulamarını ayrı ayrı kullanmak zorunda kalıyorum.

Rival 600 de sanırım yanlarında bulunan kauçuk kısımın kalkma problemi vardı. Biraz can sıkabilir o yüzden.

Tavsiyem ekipmanları aynı marka almanızdır. Benim gibi farklı markaları bir arada kullanmak isteyince RGB senkronizasyonu için fazla yorulursunuz. MSI, ASUS, Razer ve SteelSeries uygulamarını ayrı ayrı kullanmak zorunda kalıyorum.

Rival 600 de sanırım yanlarında bulunan kauçuk kısmın kalkma problemi vardı. Biraz can sıkabilir o yüzden.

Razer/corsair/asus/logitech/stels hangisinin setini dizmek daha konforlu ve mantıklı olur.

Genel olarak hangi amaçla kullanacaksınız acaba? Sizin kullanım amacınıza en uygun modelleri listeleyerek sonuca ulaşabiliriz
Oyun ağırlıklı olmak üzere arada editte yaparım
Markalara göre özellik ve fiyat farkı olur. Tek bir marka yerine sizin ihtiyaçlarınızı karşılıcak parçaları seçin.
Mmm rgb ile bir olayım olmadığı için muhtemelen bunu yaparım ama tek olsa daha hoş görünür diye
düşünüyorum mouse razerv2 gibi daha iyisini bulamazsam onu alırım devamını daha arıyorum
Kulaklık yukarıda arkadaşın önerdiği kablosuz olabilir ama dediğim gibi daha iyisini bulursam yine değiştirebilirim klavyede çok kararsız kaldım

Şey ben kulaklık konusunda danışacaktım size tekrardan kusura bakmayın eğer rahatsız ettiysem ben bütçeyi artırdım da kaliteli 3-4 yıl götürecek kablosuz söyleyebilir misiniz 2.5-3 e kadar çıkabilirim 1 ay içinde
Mouse mu? Tutuş şeklinize göre değişir. Palm ise Model D Wireless, Claw veya Fingertip iseniz Viper Ultimate veya G Pro X Superlight öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı