İnceleme çekerseniz atar mısınız?Klavyenin bilek desteği bileği ağrıtıyor mu onu merak ediyorum devamını videodan izledim teşekkürlerBen şu an Mouse Razer Viper Mini, klavye Black Widow V3 ve kargo bugün gelecek (inşallah) Razer BlackShark v2X kullanıyorum. Sorun varsa alabilirim, YouTube'a video çekeceğim inceleme dilersen çekince atabilirim. Bence Razer set güzel olur, kendim de öyle yaptım.
Eki Görüntüle 1403683
Artcis kulaklıklar nasıl pekiRazer Blackshark V2 X alabilirsiniz kulaklık olarak.
Klavyeyi ise Apex 3 seçebilirsiniz.
O zaman Mpow Air 2 Wireless alın. Fury X'in orijinali ve yenilenmiş hali. Fury X'te mikrofon sorunluydu, bunu çözdüler yenilenmiş modellerde.Sırf kablosuz olduğu için istiyorum kablo beni sıkıyor ve neden almamam gerekiyor
Apex 3 iyi değil.Razer Blackshark V2 X alabilirsiniz kulaklık olarak.
Klavyeyi ise Apex 3 seçebilirsiniz.
Arctis asla önermem.İnceleme çekerseniz atar mısınız?Klavyenin bilek desteği bileği ağrıtıyor mu onu merak ediyorum devamını videodan izledim teşekkürler
Artcis kulaklıklar nasıl peki
V2'nin yorumlarında 19cm elli birinin eline sığmış muhtemelen daha iyisini bulamazsam onu tercih ederim teşekkürler.
Arctis ve apex in neyi var öğrenmek için soruyorum ve öneri için teşekkürler videosuna bakıp döneceğiöO zaman Mpow Air 2 Wireless alın. Fury X'in orijinali ve yenilenmiş hali. Fury X'te mikrofon sorunluydu, bunu çözdüler yenilenmiş modellerde.
Mpow Air II Kablo Üzeri Kontrollü 3D Surround Kablosuz Oyuncu Kulaklığı PC/PS4/Xbox One/Switch Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mpow Air II Kablo Üzeri Kontrollü 3D Surround Kablosuz Oyuncu Kulaklığı PC/PS4/Xbox One/Switch arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Apex 3 iyi değil.
Arctis asla önermem.
Razer Deathadder V2 bana göre gayet büyük bir mause rahat edeceğinizi düşünüyorum çünkü bana gerçekten büyük geliyor yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden.Ürünlerin bütçesi çoğunlukla link attığım ekipmanların bütçesi kadar olabilir. Laptop alacağım onun için ekipman diziyorum önerilerinize açığım.
Klavye olarak:
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RA05 TUF GAMING K3 D/RD ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıitopya.com Üsttekini daha çok seviyor gibiyim ama o fiyat segmentinde daha iyisi var mı bilmiyorum ve bulamadım.Steelseries Apex 3 Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
Steelseries Apex 3 Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile SSK64808 ITOPYA'dawww.itopya.com
Mouse:
SteelSeries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse| ITOPYA.COM
SteelSeries Rival 3 RGB Kablosuz Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SSM62521 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com Fazla seçenek bulamadım ve elim biraz büyükte hangisi elime oturur bilmiyorumRazer Deathadder V2 Gaming Mouse| ITOPYA.COM
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Kulaklık:
Rampage Fury X 7.1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Rampage Fury X 7.1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Düşüncelerim bunlar bu fiyst segmentinde daha iyi önerilere ve nedenleriyle açığım şimdiden teşekkürker
Anladım mousem kesinleşti klavye ve kulaklık belirsiz ve bilgilendirmeler için teşekkürlerRazer Deathadder V2 bana göre gayet büyük bir mause rahat edeceğinizi düşünüyorum çünkü bana gerçekten büyük geliyor yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum bu yüzden.
Klavye olarak da Asus Tuf K3 kullanıyorum. Uzun kullanımda W A S D tuşlarında aşınma oldu ve bazı tuşların RGB ışıklandırması bozuldu. Misal tüm klavye mor renkte yanarken bazı tuşlar kırmızıda kalıyor. Bu fiyata tavsiye edeceğim bir klavye değil kendisi.
Arctis'lerin ses kalitesi kötü. Apex mekanik bile değil o fiyata. Mpow Air 2 Wireless kullanıyorum.Arctis ve apex in neyi var öğrenmek için soruyorum ve öneri için teşekkürler videosuna bakıp döneceğiö
Gaming gecesini beklemeye gerek var mı sence pc m 1 ay sonra geçecek elime deArctis'lerin ses kalitesi kötü. Apex mekanik bile değil o fiyata. Mpow Air 2 Wireless kullanıyorum.
Şahsen güzel indirimler yapıldığını düşünmüyorum. Ama bazen gerçekten güzel ekipman indirimleri oluyor daha önce arkadaşlarım kulaklıklarını bu indirimlerde almışlardı. Hazır daha 1 ay kadar vaktiniz var değerlendirilebilir. Tabi alacağınız ürünlere tam olarak karar vermediyseniz.Gaming gecesini beklemeye gerek var mı sence pc m 1 ay sonra geçecek elime de
Ekipman değiştirmeyi sevmiyorum ondan dolayıp bir kere kaliteli alıp yoluma bakmak istiyorum ve kararsızım rival600 çok övülüyor mesela o da aklımı çeldiŞahsen güzel indirimler yapıldığını düşünmüyorum. Ama bazen gerçekten güzel ekipman indirimleri oluyor daha önce arkadaşlarım kulaklıklarını bu indirimlerde almışlardı. Hazır daha 1 ay kadar vaktiniz var değerlendirilebilir. Tabi alacağınız ürünlere tam olarak karar vermediyseniz.