- Makaleler
- 2
Daha fazla
Oyun için kulaklığım: Steelseries Arctis 7 (F/P için çok iyi bana kalırsa, öneririm.)
www.akakce.com
Müzik için kulaklığım: Beats Solo 3 (Eğer kulaklarınız benim gibi büyükse biraz acıtabilir ama onun dışında gayet güzel, öneririm.)
www.akakce.com
Mouse: Razer DeathAdder Chroma (%100 öneririm 6 yıldır kullanıyorum.)
www.akakce.com
Mousepad: Monster Pusat Gaming Mousepad (X Large) (öneririm gayet memnunum.)
www.monsternotebook.com.tr
Klavye: Razer Blackwidow Chroma v2 (gayet güzel ama dikkat edin yeşil anahtar alırsanız çok fazla ses çıkarır, eğer yeşil anahtar alacaksanız O-ring takmanızı öneririm.)
www.vatanbilgisayar.com
SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7 2019 Edition 7.1 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Beats Solo3 Wireless On-Ear Gri MPXH2ZE/A Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Beats Solo3 Wireless On-Ear Gri MPXH2ZE/A Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Pusat Gaming Mousepad (X Large) | Monster Notebook
Monster Pusat Gaming Mousepad (X Large), zafere giden yolda sınırları aşmanıza olanak sağlıyor. Kaymaz alt tabanı ile mücadelenin çizgilerini belirleyin!
RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da