Samotne Ciasteczka
Petapat
- Makaleler
- 10
Tesadüfe bak, aynı kulaklığa ve mousepad'e sahibiz. Bende aynı mousepad'in farklı desenli sürümü var, Darksiders mıydı neydi.Preo My Game GMP02 Oyuncu Mousepad X8 Fiyatı ve Özellikleri
Preo My Game GMP02 Oyuncu Mousepad X8 özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Haylou T15 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 412,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben kullanıyorum hocam. Osu oynarken iş görüyor.T15'i bilgisayarda oyunlarda kullanıyor musun?
Tesadüfe bak, aynı kulaklığa ve mouse Pad'e sahibiz. Bende aynı mouse Pad'in farklı desenli sürümü var, Darksiders mıydı neydi.
Ben kullanıyorum hocam. Osu oynarken iş görüyor.
Kulaklığı senin önerin sayesinde aldım zaten, memnunum şuan. Birazcık kullanayım, incelemesini yaparım sanırım.Tesadüfe bak, aynı kulaklığa ve mousepad'e sahibiz. Bende aynı mousepad'in farklı desenli sürümü var, Darksiders mıydı neydi.
Kullandığınız ekipmanları ve memnun olup olmadığınızı yazarsanız fikir alışverişi yapmış oluruz. ben başlıyorum;
Fare: Çok memnunum, herkese öneririm.
Kulaklık: Memnun değilim, kulaklarımı sıktı fakat bende oldu diye sizde olacak değil. Rahatlık kişiden kişiye değişir.Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse pad: Çok memnunum, öneririm.Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bloody B-087S Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bloody B-087S Mouse Pad arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu ekipmanlarla neden Windows 7 kullanıyorsunuz?Razer Deathadder V2 Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Deathadder V2 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ01-03210100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Razer Huntsman Elite RGB İngilizce Q Mekanik Oyuncu Klavyesi | ITOPYA
Razer Huntsman Elite RGB İngilizce Q Mekanik Oyuncu Klavyesi En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ03-01870100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Razer Kraken X 7.1 Kablolu Siyah Gaming Kulaklık | ITOPYA
Razer Kraken X 7.1 Kablolu Siyah Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-02890100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
@Recx and Flex Logitech G103-203 konusunda ne dedi? Yeni konu açıp açmadığını göremedim bu yüzden yazmak istedim, kusura bakma.
Sen ve Samotne T15 çöpünü niye aldınız? T19 gibi bir üstad-ı-azam varken?Kulaklığı senin önerin sayesinde aldım zaten, memnunum şuan. Birazcık kullanayım, incelemesini yaparım sanırım.
Benim mousepad'in de deseni farklı, aynısını bulamadığım için ekleyemedim. 20 liraya almıştım 4 yıl önce, hala taş gibi. Dikişlerde falan 1 gram eskime yok. Aynı fiyattaki çakma Razer mousepad'e bin basar.
@Recx and Flex Logitech G103-203 konusunda ne dedi? Yeni konu açıp açmadığını göremedim bu yüzden yazmak istedim, kusura bakma.