Ekipmanlarınız neler?

Tesadüfe bak, aynı kulaklığa ve mousepad'e sahibiz. Bende aynı mousepad'in farklı desenli sürümü var, Darksiders mıydı neydi.
T15'i bilgisayarda oyunlarda kullanıyor musun?
Ben kullanıyorum hocam. Osu oynarken iş görüyor.

Monitör: HP 27MX 27" 144Hz TN

Klavye: Razer Huntsman TKL

Oyunlar için kullandığım kulaklık: Razer Tiamat 2.2 V2

Şarkı dinlemek için kullandığım kulaklık: Sennheiser HD400S

Mouse: Razer Basilisk X Hyperspeed

Mousepad: XRades Space Hyper 90x40

Koltuk: Rastgele bir ofis koltuğu, yatıyor falan işte.

Hepsinden memnunum, hepsi de hem güzel hissettiriyor hem de güzel gözüküyor.

Logitech G213: Memnun değilim. CTRL tuşu sorunlu, ürünü İtopya'ya yolladım.

SteelSeries Rival 310: Memnun değilim. Kenarındaki yapışkanlar çıktı.

Asus TUF H7 7.1: Memnun değilim. Ürünün sesini arttırınca sağ taraftan fazla ses gelip, sol taraftan ses az geliyor.

SteelSeries QCK Large: Şükür bu güzel ürün çıktı. Kaymıyor.

Tesadüfe bak, aynı kulaklığa ve mousepad'e sahibiz. Bende aynı mousepad'in farklı desenli sürümü var, Darksiders mıydı neydi.
Kulaklığı senin önerin sayesinde aldım zaten, memnunum şuan. Birazcık kullanayım, incelemesini yaparım sanırım.

Benim mousepad'in de deseni farklı, aynısını bulamadığım için ekleyemedim. 20 liraya almıştım 4 yıl önce, hala taş gibi. Dikişlerde falan 1 gram eskime yok. Aynı fiyattaki çakma Razer mousepad'e bin basar.

@Recx and Flex Logitech G103-203 konusunda ne dedi? Yeni konu açıp açmadığını göremedim bu yüzden yazmak istedim, kusura bakma.

Görmemişim, T15'i oyunlarda kullanıyorum. Denemek için birkaç el Osu! ve LoL attım, gecikme hissetmedim çok fazla. Uzun süreli kullanımda bir şey olursa bilgilendiririm.

Kullandığınız ekipmanları ve memnun olup olmadığınızı yazarsanız fikir alışverişi yapmış oluruz. ben başlıyorum;

Fare: Çok memnunum, herkese öneririm.
Kulaklık: Memnun değilim, kulaklarımı sıktı fakat bende oldu diye sizde olacak değil. Rahatlık kişiden kişiye değişir.
Mouse pad: Çok memnunum, öneririm.

Bu ekipmanlarla neden Windows 7 kullanıyorsunuz?

Kulaklığı senin önerin sayesinde aldım zaten, memnunum şuan. Birazcık kullanayım, incelemesini yaparım sanırım.

Benim mousepad'in de deseni farklı, aynısını bulamadığım için ekleyemedim. 20 liraya almıştım 4 yıl önce, hala taş gibi. Dikişlerde falan 1 gram eskime yok. Aynı fiyattaki çakma Razer mousepad'e bin basar.

@Recx and Flex Logitech G103-203 konusunda ne dedi? Yeni konu açıp açmadığını göremedim bu yüzden yazmak istedim, kusura bakma.
Sen ve Samotne T15 çöpünü niye aldınız? T19 gibi bir üstad-ı-azam varken? 😡

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00