Rehber Ekolayzer ile kulaklığınızın gerçek gücünü açığa çıkarma

Dönmeyi unutmuşum, bu tondan ziyade daha vurucu bassları olan vokalleri de daha üstte bir ses seviyorum kısaca doğallık ve gerçekçilikten ziyade daha yapaya kayıyor kulak zevkim. Bu arada Liberty 5 çıkmış, çok büyük bir değişiklik beklemiyorum ama incelemesi vs. düştüyse merak ediyorum ses karakterini. Muhtemelen 4'le gittiği yere kadar giderim ben.

O tarz bir ayar için uygulamasına gir; 100, 200 ve 3.2K'yı istediğin kadar arttır. İlk ikisi bas için üçüncüsü vokal için.
Teknik olarak daha kötü görünüyor, tek ve küçük denebilecek bir sürücüsü var. Tanıtımında da hiç ses kalitesi üzerinde durmadılar. Ben de merak ediyorum inceleme gelince bildiririm.

Çok fazla ANC üzerinde durmaya başladılar maalesef, ses kalitesini hep ikinci plana atıyorlar. Liberty 3 pro var bataryası ölü rahmetlinin ama PR'ı sesiyle döndürülen bir kulaklıktı. 4'le birlikte ANC furyası başladı, ayrı bir model dahi yaptılar yani. Sürücü küçülmüş tek sürücüye düşmüş, vahim duruyor en azından ses odaklı kullanıcılar için. ANC'yi uçakla bir yere gidiyorsam ancak kullanıyorum o kadar verimsiz benim açımdan.

Hocam merhaba öncelikle rehber için elinize sağlık benim bir sorum olacak ben telefonumda deezer kullanıyorum fakat poweramp'e verdiğiniz ayarı import edince hiçbirşey değişmedi ne yapmam gerek poweramp sanırım sadece telefonun içinde yüklü olan müzikler ile kullanılıyor

Advanced Player Tracking'i açman lazım. Rehberde Poweramp kısmında açılması gerekenler yazıyor, onları yapıp tekrar dene.

Advanced Player Tracking'i açman lazım. Rehberde Poweramp kısmında açılması gerekenler yazıyor, onları yapıp tekrar dene.
hocam görsellerde ki gösterdiğiniz poweramp eski sürüm sanırım ben en yeni versiyonunu indirdiğim için bulamadım dediğiniz ayarı ama biraz daha detaylı bakacağım vaktim olunca teşekkür ederim

Hocam görsellerde ki gösterdiğiniz Poweramp eski sürüm sanırım ben en yeni versiyonunu indirdiğim için bulamadım dediğiniz ayarı ama biraz daha detaylı bakacağım vaktim olunca teşekkür ederim.

Ayrıca uygulamaya bildirim izni vermen ve pil tasarrufunu kapatman lazım, rica ederim.

Emeğinize sağlık hocam. Uzun yıllardır merak edip de nasıl yapılacağını bilmediğim bir konuydu, sayenizde öğrendik.

Zaman bulursam daha anlaşılır ve bilgilendirici hale getireceğim, teşekkür ederim.

Hocam linkteki dosya çalışmıyor rica etsem yeniden gönderebilir misiniz?

Buyrun efem:

Hocam Dediklerinizi yapmaya çalıştım ama bir türlü yapamadım. fifine h9 kulaklık için nasıl yapabilirim? Model olarak fifine h9 yok ama fifine h6 ile aynı sadece rgb farkı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…