Rehber Ekolayzer ile kulaklığınızın gerçek gücünü açığa çıkarma

İki farklı ekolayzır çeşidi var, grafik ve parametrik.
Bir kulaklık kabul görmüş frekans cevabına göre ayarlanmışsa grafik ekolayzır kendi zevkine göre tatlandırman için yeterli olur.

Ancak kulaklıkların %95'i böyle olmadığından daha detaylı olan parametrik ekolayzır kullanman gerekiyor.

Çoğu kulaklık üreticisi önemsemediği için uygulamalarına grafik ekolayzır ekleyip geçerler.

Gün içerisinde ekolayzır yapılı hazır ayarı ve nasıl uygulayacağını gösteren metni yazarım.
Umarım Android, hatta Huawei kullanıyorsundur. Kulaklığın çok iyi bir ses kalitesi var, güle güle kullanın.

Creative pebble Plus için olur mu.

Ayar bulamadım hocam maalesef. Hoparlörleri ölçmek oldukça masraflı olduğundan kimse girişmiyor.

Teşekkür ederim hocam. İyi akşamlar iyi günler dilerim.

Son düzenleme:
@Lancia Delta S4 Hocam kulaklıklar konusunda çok bilgilisiniz. Benim sormak istediğim geçenlerde G PRO X2 Wireless kulaklık aldım. Kutudan çıktığı gibi bayağı boğuk ve çok kısık bir sese sahipti. Reddit'te araştırdığım kadarıyla insanlar SteelSeries'in sonar yazılımıyla kullanmanın daha iyi olduğu söylediklerini gördüm. Ben sonar yazılımında şöyle bir EQ ayarı kullanıyorum. G HUB yazılımına göre ses çok daha güçlü ve parlak (telefonu kulaklığın arasına katıp kabaca bir ölçümle 103 desibel ses veriyor şuanda.) Bana önerebileceğiniz sonar yazılımı üzerinden daha iyi bir EQ var mıdır?

Hocam konu eski olduğundan bildirimi hiç gelmiyor galiba görmedim kusura bakmayın. Hala ihtiyacınız varsa adım adım nasıl yapacağınızı anlatabilirim.

Hocam konu eski olduğundan bildirimi hiç gelmiyor galiba görmedim kusura bakmayın. Hala ihtiyacınız varsa adım adım nasıl yapacağınızı anlatabilirim.
Hocam 10bin TL civarı kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Sennheiser Momentum 4 harici bir öneriniz var mı? Amazon'da stoğa girmesini bekliyorum taksitle almak için.

Hocam 10bin TL civarı kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Sennheiser momentum 4 harici bir öneriniz var mı? Amazon'da stoğa girmesini bekliyorum taksitle almak için.

FreeBuds Pro 4. ses kalitesi momentum 4 kadar iyidir, mikrodon ve ANC'si daha iyi. Güzel bir ekolayzırla ses kalitesi artar.

İfadeler: Oof

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…