Ekonomi ne zaman düzelir?

Mansur Yavaş`ı kişiliğiyle sevsem de ekonomik olarak CHP içerisinden de olsa pek kalkındırabilecek birisi değil. Başa gelip ekonomiyi anlayana verirse kalkınabiliriz ama.

Mansur Yavaş`ı kişiliğiyle sevsem de ekonomik olarak CHP içerisinden de olsa pek kalkındırabilecek birisi değil.
Öyle düşünme, lise mezunu bir belediye başkanı cumhurbaşkanı oldu. CHP'nin siyasetini beğenmesem de bağımsız olarak Ankara'yı gerçekten yapılandıran ve israfı önleyen bir adam genel olarak iyi işler başaracaktır.

Sonradan bir düzeltme yaptım. Başa gelip ekonomiyi anlayana verirse kalkınabiliriz dedim. Görmemeniz normal. Şeffaf bir şekilde çalışıp liberal bir yol izlemek ekonomiyi kalkındırır zaten.

Her sorunu yöneticilere bağlamayı bırakıp önce kendimize bakmayı öğrendiğimiz zaman.
(Bu yoruma verilen cevapları cevaplamayacağım)

Kafan mı güzel senin adı üstünde ülkeyi yöneten, ben oy verenim oy vermekten başka hiçbir karar veremiyorum ülkeyi yönetenler elinde oynatıyorlar, bu arada cevap vermemen işime gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…