Hocam yine reisimiz başa gelecek ve bizi kalkındıracak. Bizi kıskanan İngiltere, Amerika falan önümüzde diz çökecek.2023'de ne var ve ne olacak?
Hocam yine reisimiz başa gelecek ve bizi kalkındıracak. Bizi kıskanan İngiltere, Amerika falan önümüzde diz çökecek.2023'de ne var ve ne olacak?
2023'de ne var ve ne olacak?
Mansur Yavaş`ı kişiliğiyle sevsem de ekonomik olarak CHP içerisinden de olsa pek kalkındırabilecek birisi değil. Başa gelip ekonomiyi anlayana verirse kalkınabiliriz ama.Mansur Yavaş
Devlet sırrı mı yada sihirli değnek mi gelecek.Zamanı Gelince Anlarsınız...
Zamanı Gelince Anlarsınız...
2023'de ne var ve ne olacak?
Öyle düşünme, lise mezunu bir belediye başkanı cumhurbaşkanı oldu. CHP'nin siyasetini beğenmesem de bağımsız olarak Ankara'yı gerçekten yapılandıran ve israfı önleyen bir adam genel olarak iyi işler başaracaktır.Mansur Yavaş`ı kişiliğiyle sevsem de ekonomik olarak CHP içerisinden de olsa pek kalkındırabilecek birisi değil.
Anlaşılan kafa kıyakAnlayacak zekanın olduğunu kanıtlarsan uzun uzun anlatırım.
Bu yaratıklardan nefret ediyorum.
Sonradan bir düzeltme yaptım. Başa gelip ekonomiyi anlayana verirse kalkınabiliriz dedim. Görmemeniz normal. Şeffaf bir şekilde çalışıp liberal bir yol izlemek ekonomiyi kalkındırır zaten.Öyle düşünme, lise mezunu bir belediye başkanı cumhurbaşkanı oldu. CHP'nin siyasetini beğenmesem de bağımsız olarak Ankara'yı gerçekten yapılandıran ve israfı önleyen bir adam genel olarak iyi işler başaracaktır.
Her sorunu yöneticilere bağlamayı bırakıp önce kendimize bakmayı öğrendiğimiz zaman.
(Bu yoruma verilen cevapları cevaplamayacağım)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.