Ekonomi ne zaman düzelir?

Mansur Yavaş`ı kişiliğiyle sevsem de ekonomik olarak CHP içerisinden de olsa pek kalkındırabilecek birisi değil.
Öyle düşünme, lise mezunu bir belediye başkanı cumhurbaşkanı oldu. CHP'nin siyasetini beğenmesem de bağımsız olarak Ankara'yı gerçekten yapılandıran ve israfı önleyen bir adam genel olarak iyi işler başaracaktır.

Öyle düşünme, lise mezunu bir belediye başkanı cumhurbaşkanı oldu. CHP'nin siyasetini beğenmesem de bağımsız olarak Ankara'yı gerçekten yapılandıran ve israfı önleyen bir adam genel olarak iyi işler başaracaktır.
Sonradan bir düzeltme yaptım. Başa gelip ekonomiyi anlayana verirse kalkınabiliriz dedim. Görmemeniz normal. Şeffaf bir şekilde çalışıp liberal bir yol izlemek ekonomiyi kalkındırır zaten.

Her sorunu yöneticilere bağlamayı bırakıp önce kendimize bakmayı öğrendiğimiz zaman.
(Bu yoruma verilen cevapları cevaplamayacağım)

Kafan mı güzel senin adı üstünde ülkeyi yöneten, ben oy verenim oy vermekten başka hiçbir karar veremiyorum ülkeyi yönetenler elinde oynatıyorlar, bu arada cevap vermemen işime gelir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı