Ekonomi neden bu kadar kötü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mümin kardeşlerim Allah bizi sınıyor, kafirler dini, hak yolu yaymamızı istemiyor. Cumhur-u Reis'i, Abdülhamit Han Hazretlerinin yalnızlığına bırakmayacağız. Şüphesiz Allah nurunu tamamlayacaktır ve fitne ve diğer dinler bitip yalnız İslam olana kadar savaşacağız.
Hocam öyle diyorsunuzda alım gücü yok birşey yok insanlar bu dönemde iş aramakta dünyanın ilkelerini kabullenmek lazım.
 
Ekonomi eğer böyle devam ederse düzelmez doğru şeylere yatırım yapmıyoruz yatırım yapmamız gereken şey eğitimdir bizim önceliğimiz her zaman yok yol yapalım yok bina yapalım yok saray yapalım bunlara gidiyor evet onlar önemli ama 2. 3. 4. veya daha geride olması lazım önce eğitim gerek böyle bir eğitim sistemiyle olmaz bu iş 2.si tarım çok güzel topraklarımız var hiçbir yerde bizim gibi topraklar yok dedim ya bu toprakları binaya yola gereksiz şeylere harcıyoruz bu topraklar çok değerli tarıma yatırım gerek ülkede çay ihracatı yapacak gücümüz var çayı da ithal ediyoruz tarımda gelişince sanayi vakti sanayide gelişim yapacağız sanayide gelişim yapınca yavaş yavaş çoğu şeyi kendimiz üretip ihrac edeceğiz para kazanacağız bu parayı eğitime yatırıcaz sanayiden sonra teknoloji vakti kendi telefonlarımızı bilgisayarlarımızı üreticez onları ihrac edeceğiz para kazanacağız eğitime peki eğitime yatırdıkça nolucak doğru eğitim sistemi de lazım tabii doğru eğitim sistemi ve eğitime yatırımla kendi istediği alanda çok yetenekli gençler doğacak işte bu gençler ileride telefon TV bilgisayar üretecek gençler olacak yani iyi bir eğitim sistemi iyi bir yönetim iyi bir ülke olacak uzun lafın kısası üretmedik tükettikçe tükettik ve berbat haldeyiz doğru eğitim doğru yatırım iyi ülke.

Baya uzun yazdım umarım düzgün yazmışımdır.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Aslında dolar düşer. Amerika S400 alma Patriot al diyor ama vermiyorlar. Biz Patriot alırsak.
Dünya 5'ten büyüktür demessek. Her şeylerine evet dersek dolar istediğiniz gibi 2-3 TL'ye düşer.
RTX'li canavarlarınız olur.
 
Kardeşim şu 140journos denilen sol gericilerin videolarını atmayın buraya.
Hocam ben de sinir oluyorum şunlara. Akit ve A haber varken bunları atıyorlar. Dış mihrakların medyası bunlar güvenmiyorum hiçbirisine.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı