Ekonomi neden düzelmiyor?

Eğer heves ve hayal konusunda biraz da olsa gerçekçi olmazsanız emin olun daha çok üzülürsünüz. Yaklaşık 2 yıldır gitmeyi istiyorum. Emin olun benden daha çok isteyemezsiniz. Akrabalarım Viyana'da yaşıyor. Burdan çok tanıdığım gitmek istedi evlilik yoluyla vs gerçekten kolay değil. Ben üniversiteye gitmeyi düşünüyorum. Ancak bu şekilde gidebilirim gibi duruyor. Çünkü orta gelirli bir ailem var. Bana orada bakamazlar.
Olabilir fakat lafım size değildi orada.
Melih uçuyorsun diyen şahıslara ait idi.

Gitmek kolay değil, biliyorum fakat en azından umuyoruz vb. Şeyler diyebilirlerdi. Kırıcı olmak zorunda değiller.

Sırf bu kırıcılık yüzünden ekonomi bu halde belki de.

Hocam çivilendik sayılır. Bize vize verecek ülke sayısı sınırlı. Vize alsak bile maddi durumlar yüzünden gidemeyen onlarca insan var.
İsterse çarmıha gersinler, artık bir dakikasına bile katlanamıyorum bu ekonomidir, siyaset muhabettidir. Buradan göçmek için elimden geleni kesinlikle yapacağım.

Olabilir fakat lafım size değildi orada.
Melih uçuyorsun diyen şahıslara ait idi.

Gitmek kolay değil, biliyorum fakat en azından umuyoruz vb. Şeyler diyebilirlerdi. Kırıcı olmak zorunda değiller.

Sırf bu kırıcılık yüzünden ekonomi bu halde belki de.
Evet haklısınız. Emin olun kırıcı olmak gibi bir niyetim yok. Ama gerçekleri biraz görmek gerekiyor. AB ülkeleri Orta Doğu ülkelerine karşı önyargılı özellikle şu dönemde Türkiye'ye. Neyse biz gitmek için elimizden geleni yapalım. Eğer gidemezsek oturup ağlayacak halimiz yok. Burada bir kariyer peşinde koşmalıyız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı