overDrive__
Kilopat
- Makaleler
- 1
Genç arkadaşlarıma bir tavsiye, yapabildiğiniz kadar tasarruf yapın gereksiz hiçbir şey almayın zira 2022 2021'i mumla aratacak çok üzücü ama ekonomi çöküyor ve bundan geri dönüş yok artık, en azından son jenerasyon için. Dolar 30 da durursa şanslıyız 1 saat sonrasına kimse fiyat veremiyor, ekmek kuyruklarından bahsetmiyorum, bulunamayan ilaçlardan da, 20 cent benzin zammı için ülkenin yarısını yakan Fransa'nın bugünkü halimize nasıl güldüğünü tahmin edemiyorum, iPhone kıran, sahte dolar yakan, portal bıçaklayan, kolaları yerlere döken tek hücreliler anladınız mı şimdi hepimizin aynı gemide olduğunu hepimiz batıyoruz, ama en kötüsünü daha duymadınız şirketler yabancılar tarafından birer birer satın alınmaya başlandığında aylığı 100 dolara çalışan insanımız artık hiçbir hak iddia edemeyecek elin yabancısı bizden daha dürüst ama para paradır diyecek, en ufak isyanda kapı önüne koyacak, çok doluyum 1 gün aralıksız yazabilirim hem üzgün hem de sinirliyim kendi kendine yeten 7 ülkeden biri olan bu cennet Vatan da tarım yok, bitti, bitirildi. Evet eskiden de kuyruk vardı ama o 74'deki hükümetin çıkarıp masaya vurarak Kıbrıs'ı geri aldığından yediğimiz ambargodur bu yaşlı bunakların hala bunu savunmasını anlamıyorum ulan şimdi paran pul oldu, o zaman paran vardı, neyse uzatmayayım harcamayın millet tutun elinizde 1 lira bile olsa tutun biriktirin döviz alın.
Son düzenleyen: Moderatör: