Ekonomist Özgür Demirtaş: Gerçek enflasyon yüzde 50, net!

@XEfe.Bey, senle bir ara tartışmıştım. Hatırlıyorum hâlâ aynı sığ düşünceden kurtulamadığını görmek üzücü.

Ekstra aldığımız ürünlerden daha az alacağız maalesef. Örneğin: Kahve, dondurma, çikolata gibi.
Komik olan bunları ekstra, lüks olarak görmeniz. Birileri cebini doldururken ben neden her geçen gün fakirleşiyorum diye soruyor musunuz? Bu ''ekstra'' gördüklerini bırak insanlar ekmek alamayacak vaziyete geldi. Şu kör gözlerinizi açın artık!

Komik olan bunları ekstra, lüks olarak görmeniz. Birileri cebini doldururken ben neden her geçen gün fakirleşiyorum diye soruyor musunuz? Bu "ekstra" gördüklerini bırak insanlar ekmek alamayacak vaziyete geldi. Şu kör gözlerinizi açın artık!

Yaşıyorsunuz ya, nefes alıyorsunuz neyinize yetmiyor! Demeye başlayacaklar yakında.

Komik olan bunları ekstra, lüks olarak görmeniz. Birileri cebini doldururken ben neden her geçen gün fakirleşiyorum diye soruyor musunuz? Bu "ekstra" gördüklerini bırak insanlar ekmek alamayacak vaziyete geldi. Şu kör gözlerinizi açın artık!

Hocam ben onları lüks görmedim bir insan kahveyi nasıl lüks görülebilir ben extra derken sadece temel gıda olmadığı için dedim.

@XEfe.Bey, ekstra diyerek lüks görüyorsun. Ayrıca temel gıda değil diye alamaz mıyız?

@XEfe.Bey, sağlık olsun diyerek milleti şükür etmeye itiyorsun. Herkes zaten haline şükrediyor, millet giden parasının arkasına düşüyor. Milleti artık enayi yerine koymayın, komik duruma düşüyorsunuz çünkü.

@XEfe.Bey, sağlık olsun diyerek milleti şükür etmeye itiyorsun. Herkes zaten haline şükrediyor, millet giden parasının arkasına düşüyor. Milleti artık enayi yerine koymayın, komik duruma düşüyorsunuz çünkü.

Pahalı ise nasıl alacaz ama bende isterim her şey ucuz olsun bazı istediğim şeyleri alayım ama pahalı.

@XEfe.Bey, o zaman milleti niye şükretmeye itiyorsun? Herkes haline zaten şükrediyor, millet de bu dediğine karşı zaten. Pahalılığa karşılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı