Ekonomist Özgür Demirtaş: Gerçek enflasyon yüzde 50, net!

@Re Malaka, kesinlikle. Karnı tok olan niye protesto etsin ki?

@Re Malaka, kesinlikle. Karnı tok olan niye protesto etsin ki?

Bence herkes çok iyi refahı hak ediyor, her zaman daha iyisini.
Ama maalesef dünya böyle iken, toplumun alt tabakası karın tokluğuna yaşar. Ekmeği kesilirse ayaklanır ancak.
Orta ve üst kaymak tabaka zaten halinden memnun.
Bakalım ne kadar daha gidecek?

Bence herkes çok iyi refahı hak ediyor, her zaman daha iyisini.
Halk halinden memnun be kardeşim, ben halime şükrediyorum. Adam gelmiş sağlık olsun, haline şükret diyor. Bunlarla nereye kadar gidebiliriz?

Ekonomist Özgür Demirtaş, yaptığı bir paylaşımında gerçek enflasyonun yüzde 50'nin üzerinde olduğunu belirtti. Ne düşünüyorsunuz, aslında haklı diyebilirim. Her şeyin fiyatı 2 katı arttı hatta 2 kattan da biraz daha fazla arttı diyebilirim. Gerçek enflasyonun yüzde 20 gibi bir rakamda olduğunu düşünmüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vardır reisin bir bildiği. Sen çok şey etme. Neymiş enflasyon artıyormuş? Sanane kardeşim? Enflasyonla mı maaş alıyorsun? Adam koskoca cumhurbaşkanı. Sen ondan daha mı iyi bileceksin?
Reel enflasyon muhtemelen o civarlardadir. TUIK'e inanan varsa DM atsin elimde satilik az kullanilmis kopru var.🙃
H-hocam?
sulun-osman-kimdir_16_9_1549457895.jpg

@RUSHTOB, reisimiz diyorsa haklıdır. Ekonomist adam yahu.

@RUSHTOB, sen haklısın kardeşim. Reisimiz en doğrusunu bilir, reisimize laf eden de vatan hainidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı