Ekran çizilmesini önleme

Ozan Şen

Hectopat
Katılım
30 Kasım 2014
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kullandığım telefon iphone 5s ve ekranımda, cebime bozuk para koymamdan dolayı, kılcal çizikler mevcut.Çok dikkat edilmesede bu çizikler yavaş yavaş artarak benim için sorun yaratabilir.Paraları başka cebine koy diyenler olabilir,başka koyucak cebim olmadığından sorun yaşıyorum zaten.
 
Ceplerimde hep keskin nesneler taşıyorum anahtar,bozuk para,çakmak gibi, tek cebimede sığmıyor o yüzden bu konuyu açtım.
 
Ekran koruyucu yeterli olabilir ama kaliteli alırsan. Ama kalitesiz ekran koruyucular yırtıla biliyor ve ekran kalitesini bozabiliyor.Kaliteli bir ekran koruyucu yeterli olur ama eğer fazla bütçe yoksa düşük fiyata ekran koruyucu alıp kılıf ekleye bilirsin.
 
Ekran koruyucu alman yeterli. Arkasında da çizikler olmasını istemiyorsan ama ileride çizik olacağını sanmıyorum. Herşeye karşı çizik olmasını istemiyorsan kılıfta alabilirsin.
 
Ekrana koruyu bant yapıştır, çizikleri önler hatta ufak darbelere karşıda. Ayrıca arkasının çizilmesini de istemiyorsan arka kısım içinde bant yapıştırabilirsin.
 
Bende de aynı telefon var. Kırılmaz plastikten koruma yaptırdım 25 TL'ye ön camına canavar gibi. Birde şeffaf kılıf al yanları ve arkasını koruması için hiç birşey olmaz. 2 sene oldu hala bir çizik yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı