Merhaba arkadaşlar aylardır yaşadığım bir problem var hiçbir sekilde çözüm bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim.
Öncelikle PC olur olmadık zamanlarda kilitleniyor bazen 5 dakika da bazen 5 saatte kafasına göre kilitleniyor. Baslıkta da yazdığım gibi ekran donuyor öylece kalıyor. Mouse ve klavye hiçbir sekilde calısmıyor bir süre sonra klavyenin ışığı da sönüyor ama mouse sönmüyor. HDD ısıgı bazen yanık kalıyor bazense sönük. Memtest86, HD Tune, FurMark vs aklınıza gelecek her şeyi denedim hiçbirinde problem cıkmıyor. İşlemci sıcaklığı 55 dereceyi gecmiyor yeni kule tipi sogutucu aldım. RAM'leri değiştirdim, CPU sogutucu değiştirdim, anakart değiştirdim, PSU değiştirdim, ekran kartı değiştirdim. Defalarca format attım. Değişmeyen tek SSD ve işlemci kaldı. Ama HD Tune de defalarca test yaptım ama hiçbir sekilde hata bulmuyor. Olay görüntüleyicisinde de hiç bir hata yok ve minidump dosyası da yok. Fakat şu var PC'nin prizi baska bir prize baglı oda fişe baglı voltaj yüzünden bu sekilde bir kilitlenme yapar mı? Veya işlemci mi arızalı bilmiyorum ben denediğim çözümleri sizlere sundum. Eğer yardımcı olabileceğiniz bir çözüm öneriniz varsa cok makbule geçer arkadaşlar. Simdiden teşekkürler.