Çözüldü Ekran kararıyor ancak sistem çalışmaya devam ediyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Namuskeeperr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum R6 oynarken başladı. Ekran birden kapanıyor ve ekran kartının ışıkları sönüyor ama PC ekran kartı da dahil çalışmaya devam ediyor. PC'ye OCCT ile 10 15 dakika test yaptım bir sıkıntı olmadı. 2. testte başlaya basar basmaz kapandı. Bununla ilgili konulara baktım ama herkes farklı bir şeyler söylemiş. Elimde farklı ekran kartı ve anakart falan da yok yani test de yapamıyorum. BIOS falan her şey güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Garantisi var zaten ver gitsin uğraşma boşuna.

Doğru diyorsun belki garantilik bir şey yoktur diye konu açtım yemedi bayağı bir şey denedim çünkü. Göndereceğiz mecbur.

Galiba sorunu çözdüm yeni ekran kartı kablosu taktım bir de böyle deneyeyim dedim belki kablodandır diye kablodan çıktı galiba şu an 2 saat oldu oyundayım kapanma yok.
Garantisi var zaten ver gitsin uğraşma boşuna.

Doğru diyorsun belki garantilik bir şey yoktur diye konu açtım yemedi bayağı bir şey denedim çünkü. Göndereceğiz mecbur.

Galiba sorunu çözdüm yeni ekran kartı kablosu taktım bir de böyle deneyeyim dedim belki kablodandır diye kablodan çıktı galiba şu an 2 saat oldu oyundayım kapanma yok.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı