MRTD
Hectopat
Daha fazla
Merhaba,
Benim sorunum ekran kartımın sürekli kararması. İnternette falan çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Yardımınıza ihtiyacım var.
Denediğim Çözüm yolları;
Yukardaki çözüm yollarını denememe rağmen bir türlü sorunu çözemedim. Acayip olan şeyde bu çözüm yollarımı denedikten sonra 1 saat 30 dk gibi sürelerde hiç bir sorun yok daha sonra sorun başlıyor. İlk önce 10 saniyede 1 ekran karıyor. Sonra 5 saniye sonra hepten gidiyor. Sizce başka neler yapabilirim. Veya ekran kartının neyi olabilir.
Sıkıntıyı bir türlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.
Benim sorunum ekran kartımın sürekli kararması. İnternette falan çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Yardımınıza ihtiyacım var.
Denediğim Çözüm yolları;
- -Kablo'da sıkıntı olduklarını söylediler. Ama on board'a takınca sıkıntı olmuyor.
- -Yazılım falan güncelle demeyin onuda denedim.
- -Ekran kartımın işlemcisinin macunu kurumuştur diye macun sürdüm.
- -Fanını falan temizledim. Fan'da taktım.
- -HDMI dönüştürücüylede kullandım.
Yukardaki çözüm yollarını denememe rağmen bir türlü sorunu çözemedim. Acayip olan şeyde bu çözüm yollarımı denedikten sonra 1 saat 30 dk gibi sürelerde hiç bir sorun yok daha sonra sorun başlıyor. İlk önce 10 saniyede 1 ekran karıyor. Sonra 5 saniye sonra hepten gidiyor. Sizce başka neler yapabilirim. Veya ekran kartının neyi olabilir.
Sıkıntıyı bir türlü çözemedim yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: