X Xeno00 Picopat Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar bir anda AMD Radeon(tm) Graphics oldu, ne olduğunu bilmiyorum. Görev Yöneticisi'nde fark ettim FPS düşüşleri yaşadım ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2025
Arkadaşlar bir anda AMD Radeon(tm) Graphics oldu, ne olduğunu bilmiyorum. Görev Yöneticisi'nde fark ettim FPS düşüşleri yaşadım ne yapmam lazım?
Çözüm bluerr 24 Haziran 2025 Xeno00 dedi: Ben direk sürümü yeniden yapayım ddusuz sonra BIOS'a girip iguyu kapatayım değil mi? Ve sizde nasıl gözüküyor iGPU kapattıktan sonra sizde atabilir misiniz içim rahatlasın. Genişletmek için tıkla... Resimdeki gibi gözükecek sizde de. BIOS'a girip IGPU'yu kapatın.
Xeno00 dedi: Ben direk sürümü yeniden yapayım ddusuz sonra BIOS'a girip iguyu kapatayım değil mi? Ve sizde nasıl gözüküyor iGPU kapattıktan sonra sizde atabilir misiniz içim rahatlasın. Genişletmek için tıkla... Resimdeki gibi gözükecek sizde de. BIOS'a girip IGPU'yu kapatın.
KS KS X Xeno00 Picopat Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #11 bluerr dedi: Dahili grafik kartı devreye girmiş. İşlemcide bulunan GPU yani. Nadiren böyle sorunlar olabilir, önemli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Bu kötü bir şey değil değil mi çok fazla yükmü aldı yani ondan olabilir mi? Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Dahili grafik kartı devreye girmiş. İşlemcide bulunan GPU yani. Nadiren böyle sorunlar olabilir, önemli bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Bu kötü bir şey değil değil mi çok fazla yükmü aldı yani ondan olabilir mi?
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.475 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #12 Xeno00 dedi: Bu kötü bir şey değil değil mi çok fazla yükmü aldı yani ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yükle alakalı değil. Yazılımsal sorunlar. Korkulacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
Xeno00 dedi: Bu kötü bir şey değil değil mi çok fazla yükmü aldı yani ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yükle alakalı değil. Yazılımsal sorunlar. Korkulacak bir şey yok.
KS KS X Xeno00 Picopat Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #13 bluerr dedi: Yükle alakalı değil. Yazılımsal sorunlar. Korkulacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan kapatacağım değil mi kapattığım zaman bir sorun olmaz değil mi yeni sistem olduğu için biraz tedirginim yanlış anlamayın. Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Yükle alakalı değil. Yazılımsal sorunlar. Korkulacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan kapatacağım değil mi kapattığım zaman bir sorun olmaz değil mi yeni sistem olduğu için biraz tedirginim yanlış anlamayın.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.475 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #14 Xeno00 dedi: BIOS'tan kapatacağım değil mi kapattığım zaman bir sorun olmaz değil mi yeni sistem olduğu için biraz tedirginim yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... İsterseniz önce DDU ile temiz kurulum yapın, ardından BIOS'tan kapatın. Daha güvenli olur. Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official Latest Version Download Display Driver Uninstaller (DDU) free from Wagnardsoft, the official source. Remove NVIDIA, AMD, Intel drivers cleanly. www.wagnardsoft.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Xeno00 dedi: BIOS'tan kapatacağım değil mi kapattığım zaman bir sorun olmaz değil mi yeni sistem olduğu için biraz tedirginim yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... İsterseniz önce DDU ile temiz kurulum yapın, ardından BIOS'tan kapatın. Daha güvenli olur. Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official Latest Version Download Display Driver Uninstaller (DDU) free from Wagnardsoft, the official source. Remove NVIDIA, AMD, Intel drivers cleanly. www.wagnardsoft.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS X Xeno00 Picopat Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #15 bluerr dedi: İsterseniz önce DDU ile temiz kurulum yapın, ardından BIOS'tan kapatın. Daha güvenli olur. Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official Latest Version Download Display Driver Uninstaller (DDU) free from Wagnardsoft, the official source. Remove NVIDIA, AMD, Intel drivers cleanly. www.wagnardsoft.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dün DDU ile yaptım aslında en son sürümünü yaptım sıkıntı olurmuki acaba. Artı 0 Eksi
bluerr dedi: İsterseniz önce DDU ile temiz kurulum yapın, ardından BIOS'tan kapatın. Daha güvenli olur. Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official Latest Version Download Display Driver Uninstaller (DDU) free from Wagnardsoft, the official source. Remove NVIDIA, AMD, Intel drivers cleanly. www.wagnardsoft.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dün DDU ile yaptım aslında en son sürümünü yaptım sıkıntı olurmuki acaba.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.475 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #16 Xeno00 dedi: Dün DDU ile yaptım aslında en son sürümünü yaptım sıkıntı olurmuki acaba. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz bir daha yapın. Artı 0 Eksi
Xeno00 dedi: Dün DDU ile yaptım aslında en son sürümünü yaptım sıkıntı olurmuki acaba. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz bir daha yapın.
KS KS X Xeno00 Picopat Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #17 bluerr dedi: Bir şey olmaz bir daha yapın. Genişletmek için tıkla... Hemen yapayım bir de cok FPS düşüşü yaşadım 500 600 FPS alırken 200 300'lere indi bu devreye girince. Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Bir şey olmaz bir daha yapın. Genişletmek için tıkla... Hemen yapayım bir de cok FPS düşüşü yaşadım 500 600 FPS alırken 200 300'lere indi bu devreye girince.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.475 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #18 Xeno00 dedi: Hemen yapayım bir de cok FPS düşüşü yaşadım 500 600 FPS alırken 200 300'lere indi bu devreye girince. Genişletmek için tıkla... Normal, 4070 yerine dahili dandik bir GPU'ya geçti sistem. Artı 0 Eksi
Xeno00 dedi: Hemen yapayım bir de cok FPS düşüşü yaşadım 500 600 FPS alırken 200 300'lere indi bu devreye girince. Genişletmek için tıkla... Normal, 4070 yerine dahili dandik bir GPU'ya geçti sistem.
KS KS X Xeno00 Picopat Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #19 bluerr dedi: Normal, 4070 yerine dahili dandik bir GPU'ya geçti sistem. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal hata değil mi çünkü ben bir şeyi ellemedim. Artı 0 Eksi
bluerr dedi: Normal, 4070 yerine dahili dandik bir GPU'ya geçti sistem. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal hata değil mi çünkü ben bir şeyi ellemedim.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.475 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2025 #20 Xeno00 dedi: Yazılımsal hata değil mi çünkü ben bir şeyi ellemedim. Genişletmek için tıkla... Evet, endişelenecek bir şey yok. Artı 0 Eksi
Xeno00 dedi: Yazılımsal hata değil mi çünkü ben bir şeyi ellemedim. Genişletmek için tıkla... Evet, endişelenecek bir şey yok.