Kafayı yiyeceğim artık bende de aynı sorun var ROG STRIX GTX 1660 Ti kullanıyorum benimde sanki son güncellemeden sonra oldu gibi bu sorun ama emin değilim AA ayarı kapalı gibi bütün oyunlarda objelerde titremeler falanda var örneğin PUBG'de orta uzaklıktaki adamı göremiyorsun neredeyse ne yapacağım bilmiyorum
hayır kardeşim sorun devam ediyor maalesef yazılımsal olduğunu söylüyorlar beklemedeyiz gözüm alışmaya başladı artık görmezden gelmeye çalışıyorum fakat yinede oyun zevkini etkiliyor.Aynı ekran kartı bende var aynı sorunu yaşıyorum çözdünmü sen bu olayı kardeşim
Hayır kardeşim sorun devam ediyor maalesef yazılımsal olduğunu söylüyorlar beklemedeyiz gözüm alışmaya başladı artık görmezden gelmeye çalışıyorum fakat yine de oyun zevkini etkiliyor.
Vallah NVIDIA ile alakalımı sorun ekran kartından mı acaba yoksa diger bileşenlerden mi ekran kartı ilese icabına bakılır da
konu hakkında açıklamamı var?Bu arada bu sorunların çoğu ekran kartından değil yazılımsal bir sorun NVIDIA veya AMD Adrenalin yazılımsal olarak kaynaklanıyor arkadaslar
Asla yok. Aksine forumlardan kaldırılan konular var. Sanırım sorunun tek çözümü çözünürlük yükseltmek. Anlaşılan o ki 1080p oyuncularının sorunları firmalar için çok önemli değil. Onların ray tracingi geliştirmesi lazım...konu hakkında açıklamamı var?
Konu hakkında açıklamamı var?
Yüklediğim bütün oyunlarda anti-aliasing açık olmasına rağmen tırktırlı kenarlar oluşuyor, hatta masaüstünde bile yazılarda var bu şekil kaymalar, sizce sorun nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.