Ekran kartı anti-aliasing sorunu

smh.arkn

Kilopat
Yüklediğim bütün oyunlarda anti-aliasing açık olmasına rağmen tırktırlı kenarlar oluşuyor, hatta masaüstünde bile yazılarda var bu şekil kaymalar, sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
beyler kafayı yiyeceğim artık bende de aynı sorun var rog strix gtx 1660 ti kullanıyorum benimde sanki son güncellemeden sonra oldu gibi bu sorun ama emin değilim AA ayarı kapalı gibi bütün oyunlarda objelerde titremeler falanda var örneğin pubg de orta uzaklıktaki adamı göremiyorsun neredeyse ne yapcam bilmiyorum

Kafayı yiyeceğim artık bende de aynı sorun var ROG STRIX GTX 1660 Ti kullanıyorum benimde sanki son güncellemeden sonra oldu gibi bu sorun ama emin değilim AA ayarı kapalı gibi bütün oyunlarda objelerde titremeler falanda var örneğin PUBG'de orta uzaklıktaki adamı göremiyorsun neredeyse ne yapacağım bilmiyorum

Aynı ekran kartı bende var aynı sorunu yaşıyorum çözdünmü sen bu olayı kardeşim

Aynı ekran kartı bende var aynı sorunu yaşıyorum çözdünmü sen bu olayı kardeşim
hayır kardeşim sorun devam ediyor maalesef yazılımsal olduğunu söylüyorlar beklemedeyiz gözüm alışmaya başladı artık görmezden gelmeye çalışıyorum fakat yinede oyun zevkini etkiliyor.

Hayır kardeşim sorun devam ediyor maalesef yazılımsal olduğunu söylüyorlar beklemedeyiz gözüm alışmaya başladı artık görmezden gelmeye çalışıyorum fakat yine de oyun zevkini etkiliyor.

Vallah NVIDIA ile alakalımı sorun ekran kartından mı acaba yoksa diger bileşenlerden mi ekran kartı ilese icabına bakılır da

Yüklediğim bütün oyunlarda anti-aliasing açık olmasına rağmen tırktırlı kenarlar oluşuyor, hatta masaüstünde bile yazılarda var bu şekil kaymalar, sizce sorun nedir?

Kanka çözümü basit. Sabır gerekiyor :D. Birkaç ay önce aynı sorunu yaşıyordum son 1 aydır sinirli olduğum için (bu sorundan ötürü) çok ağır grafikli oyunlar bitirdim son ayarlarda ve ilk oynayıp bitirdiğim oyuna tekrar başlayınca bir de ne göreyim, önceden tırtıklı olan merdivenler şimdi mükemmel derecede düz, AA harika bir şekilde çalışıyor :D. Kısacası ekran kartını biraz yor, düzelir. Ayrıca AAnın çalıştığını şuradan anladım: Bilgisayarımın kaldırmamamsı gereken oyunları önceden Max ayarlarda 45 FPS oynarken şimdi orta ayarlara geçince oyundan atıyor :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı