Ekran kartı aparatla laptopa takılır mı?

İbrahim Urhan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem toplamayı düşünüyorum ama ekran kartını önceden almayı düşünüyorum. Laptop kullanmaktayım ve Ekran kartını tedarik ettikten sonra, evde laptopa aparat yardımıyla takarak hatalı mı, çalışıyor mu gibi test edebilir miyim? Aparatla ekran kartını laptopa takabiliyorsam, hangi aparatla takabilirim? Öneriniz nedir?

Sistem toplamayı düşünüyorum ama ekran kartını önceden almayı düşünüyorum. Laptop kullanmaktayım ve Ekran kartını tedarik ettikten sonra, evde laptopa aparat yardımıyla takarak hatalı mı, çalışıyor mu gibi test edebilir miyim? Aparatla ekran kartını laptopa takabiliyorsam, hangi aparatla takabilirim? Öneriniz nedir?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Thunderbolt desteği olması lazım laptopun ama pahalı bu ekran kartı kutuları ondan mantıksız laptopa takıp denemek.

Masraflı bir yöntem. Bilgisayarı olan bir arkadaşınızın evinde deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı