Çözüldü Ekran kartı arasında nasıl geçiş yapılır?

• Konuyu başlatan Lnx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 5.970
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lnx

Hectopat
Laptopta Intel HD 4000 var, harici ekran kartı AMD Radeon 8500M series fakat ne yapar yapayım bütün oyunları Intel'de açıyor. Catalyst Control Center'da denedim yine olmadı. En son BIOS'tan yapılacak diye bir şey gördüm ama bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• 16016782154422984407781718993666.jpg
    16016782154422984407781718993666.jpg
    154,7 KB · Görüntüleme: 79
Muhtemelen elindeki laptop güç tasarrufu için işlemciyi kullanıyor laptopunu şarj da kullan ve güç seçeneklerinden performans ayarına getirmeyi unutma
Aklıma simdi geldi, bu konuda önerdiklerimi yap ve laptopu şarjda kullan belki laptop AMD' yi kullanır.

Hocam laptoplardan çok anlamam hiçte sevmem ama deneyin yap desem sıkıntı çıkar başımız ağrımasın.

Denedim ikisi de gitti sonra tekrar switchable yaptım.
Swichable değiştirilebilir demek harici o oluyor zaten seçili o yüzden burada başka ayarda olmadığından yapılacak tek şey sürücü yüklemek.
Hangi sürücüyü yükleyeceğim bulamadım link atar mısınız ?
Swichable değiştirilebilir demek harici o oluyor zaten seçili o yüzden burada başka ayarda olmadığından yapılacak tek şey sürücü yüklemek.
Hangi sürücüyü yükleyeceğim bulamadım link atar mısınız ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı