Ekran Kartı Bit Değeri ?

Sen bitine GB'sine göre ekran kartı bakıyorsan hiç bakma daha iyi. Biz enayiyiz hepimiz 256 bit kartlara 900-1000 lira para veriyoruz.

Ben bitine göre karar vermiyorum. Zaten bu kadar yüksek bir değere inanamadım. Ayrıca o 1000 TL'nin içinde directx'in yüksek versiyonu, çekirdek hızı, bellek hızı ve fps değerleri yatıyor. Zaten buna göre fiyat belirleniyor. Dikkat ederseniz saydıklarımın hepsi düşük. Yüksek olsa şimdiki ekran kartlarının arasında 2000 TL gibi bir fiyata satılabilirdi.

Bu arada 8xx serisinden 810M piyasada iken 2xx serisi almak ne kadar mantıklı :D

Tam anlayamadım. Neden bu kartı alacaksınız diyorsan arkadaşımın bütçesine göre ekran kartı arıyordum bu çıktı ben de inanamadım. Gerçekse arkadaşıma önerecektim.

Ben bitine göre karar vermiyorum. Zaten bu kadar yüksek bir değere inanamadım. Ayrıca o 1000 TL'nin içinde directx'in yüksek versiyonu, çekirdek hızı, bellek hızı ve fps değerleri yatıyor. Zaten buna göre fiyat belirleniyor. Dikkat ederseniz saydıklarımın hepsi düşük. Yüksek olsa şimdiki ekran kartlarının arasında 2000 TL gibi bir fiyata satılabilirdi.

Ağabeyciğim bende aynı şeyi söylüyorum. Bak saymışım yukarda nedenlerini ;)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı