3 ay önce monster aldım rtx 3060 boşta 45 55 arası yükte en fazla 82 gördümBoşta en fazla 45C yükte ise 75-80C arası ideal. Eğer 90C'leri görüyorsanız zorlamadan bakımını yapın.
Boşta en fazla 45C yükte ise 75-80C arası ideal. Eğer 90C'leri görüyorsanız zorlamadan bakımını yapın.
Eğer ekran kartının Zero RPM modu varsa 45-55 derecede boşta çalışır, eğer yoksa 35-40 derece arası çalışır.
Merhaba RX 560 da bu modu nasıl kapatabilirim AMD yazılım da gözükmüyor da.
Eğer Radeon Software da o ayar gözükmüyorsa, yine o program üzerinden Custom fan profili ayarlayabilirsin.
Boşta 30-35 diye birşey yok. Sıvı soğutma değilse ekran kartınız.Ekran kartı boştayken ideal sıcaklık 30-35 derece, ekran kartı yük altındayken ise ideal sıcaklığın 60-80 derece arasında olması gerekir.
Konu hortlatmanıza bayıldım. Ve var. Laptopta harici GPU çalışmadığında o sıcaklıkta oluyor. Buyur, boşta sıcaklık değerlerim. GPU fanının çalışmadığından söz etmeme gerek yoktur umarım. İşlemci fanı da gerektiğinde 7000 devire çıkabilirken 1800'de.Boşta 30-35 diye birşey yok. Sıvı soğutma değilse ekran kartınız.
Hocam çünkü laptopta fan sürekli açık.Konu hortlatmanıza bayıldım. Ve var. Laptopta harici GPU çalışmadığında o sıcaklıkta oluyor. Buyur, boşta sıcaklık değerlerim. GPU fanının çalışmadığından söz etmeme gerek yoktur umarım. İşlemci fanı da gerektiğinde 7000 devire çıkabilirken 1800'de.
Eki Görüntüle 1625294
Açık değil diyorum ve açık diyorsunuz. Üstün anlayış kabiliyetinizle hayatta kalma konusunda başarılar dilerim.Hocam çünkü laptopta fan sürekli açık.
Konu sahibi masaüstü kullanıcısı.
Hastaydım dün hocam işlemci fanına açık demişsiniz. Görmemişim. Fakat ben masaüstü sıcaklık değerleri için söyledim.Açık değil diyorum ve açık diyorsunuz. Üstün anlayış kabiliyetinizle hayatta kalma konusunda başarılar dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.