Ekran kartı bozuk veya yanmış olan dizüstü bilgisayar tamir edilir mi?

Çip değişimi yapılıyor ama laptopun durumuna bağlı ve videodaki laptop çok eski gereksiz.
Gayette gerekli bir laptop.

Uğraşmaya gerek yok.
Gerek var uğraşmaya.

Mobil işlemciler çok zor tamir oluyor ve zaten bayağı eski bir kart varmış uğraşmaya değmez yani
Uğraşmaya değer.

Kısmen haklı eski laptoplar tamir yapmaya değmez zaten parça fiyatı laptop ile aynı fiyatta.
Haklı falan değil, ve tamir yapmaya değer.

Telefondan bakarsınız uğraşmaya ne gerek var.
Yoo bilgisayardan bakıcam, uğraşmaya çok gerek var tabi.

Herşeyin eskisi daha iyi yenisi çok kötü, sevmiyorum yeni teknolojik atletleri. Ben eski teknolojik aletleri seviyorum.

Son düzenleme:
Hocam gerek yok kimse bakma zaten anca antikacılar alır
Gerek var, eğer benim çok eski, eski bilgisayarım bozulduğunda tamirciye götürdüğümde, senin bilgisayarın çok eski, eski biz bakmıyoruz derse, ilk önce bakması için gider yalvarırım 2. ise hakaret etmeye başlarım ve bütün bunlara rağmen uyarılarımı dikkate almazsa ve eski, çok eski bilgisayarıma bakmazsa en sonunda gider kavga ederim o tamirciyle.

1. Aşama yalvarmak 2. Aşama hakaret 3. Aşama Kavga.

Yani eski bir bilgisayara neden tamirci bakmak istemez sonuçta para almıyor mu adam? Yani niyeti para almamak mı sırf bilgisayar eski diye bakmayıp. Parasını vereceğiz sonuçta.

Neyse bu konuyuda burada kapatalım artık başka konuya geçelim.

Son düzenleme:
Gerek var, eğer benim çok eski, eski bilgisayarım bozulduğunda tamirciye götürdüğümde, senin bilgisayarın çok eski, eski biz bakmıyoruz derse, ilk önce bakması için gider yalvarırım 2. ise hakaret etmeye başlarım ve bütün bunlara rağmen uyarılarımı dikkate almazsa ve eski, çok eski bilgisayarıma bakmazsa en sonunda gider kavga ederim o tamirciyle.

1. Aşama yalvarmak 2. Aşama hakaret 3. Aşama Kavga.

Yani eski bir bilgisayara neden tamirci bakmak istemez sonuçta para almıyor mu adam? Yani niyeti para almamak mı sırf bilgisayar eski diye bakmayıp. Parasını vereceğiz sonuçta.
Hocam konunun cevapını aldıysanız uzatmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı