Ekran kartı çalışmıyor

Enes Çeliker

Decapat
Arkadaşlar başlıkta ekran kartı çalışmıyor dediğim şöyle bir şey geçen gün oyuna girdim her şey normaldi. League of Legends oynuyorum 70 80 FPS civarlarında ertesi gün yine League of Legends'e girdim oyuna girdiğimde FPS 20 15 30'du ve çok droplar olmaya başlıyordu. Ekran kartının fanına baktım, sıcaklığına baktım, her şey normaldi. İşlemci sıcaklığıda 45 50'di. Ekran kartı sıcaklığı da 65 66. Bilgisayar eski sistem biraz ama idare ediyordu beni. Sizce neden böyle oldu, bir fikri olan var mı?

MSI Afterburner programı ile işlemci ve ekran kartı kullanımını paylaşın. Diğer oyunlarda da aynı sorun oluyor mu kontrol edin. Ve sisteminizi belirtin.
Reis kontrol ettim 400mhz bellek hızı 670 Gpu saati hızında çalışıyor oyundayken normalde 70 dereceye çıkıyordu şimdi girdiğimde ise 60a düşüyor ve fpsde düştü anlıyamadım ben olayı sistem eski ben yazayım bi sistemi

Bellek: 4GB
Ekran kartı: ATİ Radeon 3650
İşlemci: İntel core Q6600 o.c ile 2.88 ghz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı