Ekran kartı chipset arızası

Teodorawizz

Hectopat
Daha fazla  
Büyük bir servis tarafından ekran kartımda chipset arızası olduğu söylendi internetten ve birkaç arkadaşım tavsiyede bulunup chipset e düzgün ve dikkatlice ısı vermemi önerdi sizce doğru bir yöntem midir?

Reballing işlemi biraz sıkıntılı hocam isterseniz bilen birisine götürüp yaptırın benim de böyle chipset arızası verdi ekran kartım gitti ne yazık ki :/
Güncel olarak rx580 8gb kullanıyorum

Arkadaşınızın bahsettiği işlem fırınlama olarak geçiyor. Bunu yapmanız arızayı çözebilir ancak 2-3 ay sonra aynı problemi yaşarsınız. Yani kısa vadede, idarelik olarak yapılabilir.

Arkadaşınızın bahsettiği işlem fırınlama olarak geçiyor. Bunu yapmanız arızayı çözebilir ancak 2-3 ay sonra aynı problemi yaşarsınız. Yani kısa vadede, idarelik olarak yapılabilir.

Arıza için ekran kartı kadar fiyat çıkardılar hocam

Ekran kartının marka modeli nedir? Pahalı bir şey ise servise gönder.
Ucuz bir şeyse ekran kartı fırınlama yapabilirsin yukarıdaki arkadaşın dediği gibi geçiçi çözüm.

AMD R9 390 8 GB 512 Mbit.

Arıza için ekran kartı kadar fiyat çıkardılar hocam

Hocam o kadar para vermek istemiyorsanız ya arızalı kartı elden çıkartıp yenisini alacaksınız yada bir süre idare etsin diyorsanız fırınlama işlemini iyice araştırın. Zamanla aynı sorun gelecektir.

Reballing işlemi biraz sıkıntılı hocam isterseniz bilen birisine götürüp yaptırın benim de böyle chipset arızası verdi ekran kartım gitti ne yazık ki :/
Güncel olarak RX580 8 GB kullanıyorum.

Peki kartınızdan memnun musunuz?

Şu anki ekonomik durumumda yenisini hemen almam söz konusu değil sizce bu işlemi denemeli miyim?

@Teodorawizz, karta her türlü o kadar para veremeyeceğinize göre en iyisi işlem yapmadan satın, ihtiyacı olan alır yaptırır bir şekilde. Ölüsü ile idarelik bir kart bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…