0xlastofus
Hectopat
Cpu kablosu değil. 6+2 pin dizilimi var. Yuksek ihtimal cogaltici kullanmislar.Öncelikle ekran kartını besleyebiliyor mu ona bak PSU kaçlık bağladığın kablo sarı siyah CPU kablosuna benziyor ya da çoğaltıcı gibi ekran kartını besliyor mu PSU.
CPU kablosu değil. 6+2 pin dizilimi var. Yuksek ihtimal cogaltici kullanmislar.
@0xlastofus o sari olanlar nereye bagli?
Çoğaltıcı kullanmış da bu adam onu kullanırsa kablolar 1 ay içinde erir.
Evet cogaltici kullanmislar. O PSU'da 2 tane cikis var sadece. O sari cogaltici siyah olan PSU'nun kendi kablosu.
Nereye baglandigina bagli bir durum. Eger gen5 uzerinden aliyolarsa erimez.
Gen5 kablo zaten 600w tasiyor. Cogalticinin kalitesi berbat degilse erimemesi gerek. O erime olayi sata cikislarindan alinan kablolar icin.7900XT 330W güç çekiyor o kablolar çoğaltıcı ile 3080 de yaşamıştım burada beni çok uyardılar dinlemedim erir bence değiştirtsin.
Evet cogaltici kullanmislar. O PSU'da 2 tane cikis var sadece. O sari cogaltici siyah olan PSU'nun kendi kablosu.
Nereye baglandigina bagli bir durum. Eger gen5 uzerinden aliyolarsa erimez. Tabii cogaltici berbatsa o baska.
Gen5 uzerinden almamislar. Eriyebilir.Kablolar bu şekilde hocam.
Gen5 kablo zaten 600W tasiyor. Cogalticinin kalitesi berbat degilse erimemesi gerek. O erime olayi SATA cikislarindan alinan kablolar icin.
Kablolar bu şekilde hocam. 2x6+2 PCI-e Express kablo bulunuyormuş ve aslında 2 slotta da çalıştırırmış öyle diyor kendi sitesinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.