Ekran Kartı Driverini Kurduktan Sonra Mavi Ekran Hatası

EmreEfe

Hectopat
Daha fazla  
Format attım, sürücüyü kuruyorum yeniden başlattıktan sonra mavi ekran veriyor ve sistem geri yükleme yapmadan açılmıyor sürekli aynı şey. Minidump dosyalarını paylaşacaktım fakat sistem geri yükleme silmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Murat5038 @Recep Baltaş Direk bu konuya etiketlesem ya?

Sorun sadece ekran kartı sürücüsünü kurduğumda ortaya çıkıyor fakat bu Windows 7 için geçerli. Dizüstü bilgisayarım anakart değişimine uğradı, bununla bir ilgisi olabilir mi?

+++ Birde Windows 7'de durup dururken ekran siyah oluyor ve " _ " şu işaret yanıp sönüyor kapatıp açınca "Windows Sürdürülüyor" diyor. Anlamıyorum neden böyle yapıyor?

+++ Windows güncellemelerini yapınca'da siyah ekranı alıyorum.

Son düzenleme:
Sistemde ısınma varda ondan kullanamıyorsun. Anakart değişimi oldu demişsin hata yapmış olabilirler. Garantiye gönderin, donanımsal temizlikte yapsınlar.
Ek olarak sistemle ilgili hiçbir bilgi yok, dump dosyaları yok hayali sistemi inceliyorsunuz şuan.
Minidump Dosyalarını Upload Etme
Dosyaları paylaşın. İmzamdan DDU rehberindeki yeşilleri takip edip uyguladıktan sonra Aida64 raporunu paylaş.

Hocam 1.sayfada gerekli bilgileri verdim + imzamdaki bilgilerde bahsettiğim bilgisayarın bilgileri. Garantiye gönderemem çünkü garantisi yok. RAM bellekler, HDD ve Anakart değişti. Pek bir beklentim yok zaten Visual Studio 2013 indirdiğimde sıkıntı çıkarmasın yeter, derslerim için uğraşıyorum yoksa çöp bu alet.

Hocam 1.sayfada gerekli bilgileri verdim + imzam'da ki bilgilerde bahsettiğim bilgisayarın bilgileri.
İstediğim bilgiler yok, sistem bilgini belirtmemişsin. Sisteminin imzandaki olduğunu belirtmemişsin. Ayrıca belirtsen de sosyal kurallarına göre aykırı. Sistemin imzanda olsa bile yazman gerekli.
Garantiye gönderemem çünkü garantisi yok.
Anakartı nasıl değiştirdiler o zaman?
RAM bellekler, HDD ve Anakart değişti.
Kim değiş dedi? Gereksiz değişimler bunlar.

Bilgisayarımda sorunlar çıkmaya başladığında garantisi çoktan bitmişti. HP servisine götürmeyi denedim insanlarda bir ilgisizlik, bir umursamamazlık, alt tarafı 2 şey yazıp teslim alacak sanki ilah kadın öyle bir egosu var sinirlendim vermedim onlara. Oturduğum yerdeki bilgisayarcıya verdim.

Bilgisayarcı da çok iyi iş çıkarmış o yüzden Garantisi yoksa bile servisine vermen gerekirdi. Düzelmeden parça parasını niye veriyorsun? Bir işi yaparsın istediğin gibi olur sorun varsa düzelir sonra parası verilir, düzelmediyse götür bilgisayarcına parçaları geri versin çok geçmedi ise.

Hocam adam yakınımız, ben yanındaydım. Gayet özen göstererek yaptı ama anlamadığım bilgisayarda ekran kartı yok gözüküyor?

Reballing yaptı ise o PC'den bir daha hayır gelmez. Sorun arızalı GPU ya da temassızlık. Ekran kartı sürücüsünün kurulması yazılımsal bir işlemden ziyade donanıma etki eden bir süreçtir. Sürücü kurulurken ekran gidip gelir. Bu esnada ekran kartı devreye girer. Eğer bir arıza varsa mavi ekranı yersiniz. Cihazınızda donanımsal arıza var gibi.

Hocam peki bu bilgisayar bu şekilde beni ne kadar idare eder? Okul dışı bi amaçla kullanmayı düşünmüyorum. Kullanacağım yazılımlar ise CS6, VST2013 gibi şeyler.

Ekran kartı yok gözüküyor dediğin neresi? Fiziki mi masaüstündeki mi?
Hocam hani 2 tane var ya bir tanesi 1024 MB diğeri ise 512 MB. 1024 olan takılı değil gibi yok yani öyle gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…