Ekran kartı fan hızı ayarlama programı

biberlisucuk

Centipat
Oto ayarlarda yük altında 80 dereceyi gördü. Fanı yüzde 65'e çekince 65-70 arasına düşüyor. Sıcaklığa göre veya yük altında hız limitlerini ayarlayıp kaydetmek istiyorum. Mesela oyuna girince yüzde 65 çalışsın, boşta yüzde 20-30'larda. Böyle bir program var mıdır?

Oto ayarlarda yük altında 80 dereceyi gördü. Fanı yüzde 65'e çekince 65-70 arasına düşüyor. Sıcaklığa göre veya yük altında hız limitlerini ayarlayıp kaydetmek istiyorum. Mesela oyuna girince yüzde 65 çalışsın, boşta yüzde 20-30'larda. Böyle bir program var mıdır?

AMD ise Radeon ayarlarından yapabilirsin.

Ya da MSI Afterburner olabilir.

MSI Afterburner programını kullanıp şuna benzer bir sıcaklık - fan hızı eğrisi oluşturacaksınız.

t-gpu curve.jpg

AMD Catalyst Control Center. AMD için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı