Ekran kartı fanları dönmeye başlayınca monitör sinyal yok yazıyor

ferhat1211

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisiyarı açıyorum, gayet normal bir şekilde açılıyor. Her iyi ekran kartı belli bir dereceyi geçmediği için fanları otomatik kapalı tutuyor (yeni nesil ekran kartı özelliklerinden), Steam'den oyuna giriyorum, birkaç dakika sonra fanlar çalışmaya başlayınca ekranda sinyal yok yazıyor. Kasa ışıkları yanıyor, fanlar çalışmaya devam ediyor ama ekran gelmiyor. Klavye ve farenin ışıkları kapanıyor yani onların gücü de kesiliyor. Dün böyle bir şey yaşamıyordum. Yardımcı olabilecek var mı? Bu arada sinyal yok yazdıgında sadece ekran gitmiyor sanırım çünkü Discord'da arkadaşla konusamıyorum, ses gelmiyor ve gitmiyor yani sadece ekran gitseydi sesi falan gelirdi diye düşünüyorum.

oyun steamda ha şunu da ekleyeyim launcherda sunucu aramadan direk arkadaşımın suncuusna tıkladım girdim oyundan atmadı farkettim ki sadece lobide 5 dk bekleyince veya 10 dk bekleyince pc ekran gidiyor kasa ışığı açık kalıyor oyun steamdan sistem özellerim radeon RX 580X/// Amd ryzen 5 1600
Driver'lar güncel mi ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı