Ekran kartı fanları PC açılışında hızlı dönüyor

Genellikle AMD 3. nesil işlemcilere sahip sistemlerde görülüyor sanırım. Bunu sorun olarak görmeyen çok kişi var ama bence öyle. Son bios sürümünü kurduktan sonra sorunum kalmadı. Pc açılış süresi 20 sn falan düştü çok daha hızlı boot ediyor. Ondan sonra sadece 1 defa yaşadım oda güç kaynağının fişini çekip power tuşuna bir kaç saniye basıp fişi tekrar taktım geri normale döndü. Tuhaf bir olay.
Benim 5600x ile de oluyor ama günde sadece 1 kere ilk açılışta. Ondan sonra gün içinde bir daha olmuyor.

Benim 5600x ile de oluyor ama günde sadece 1 kere ilk açılışta. Ondan sonra gün içinde bir daha olmuyor.
Fanların dönmesi benim için sorun değil. Ama fanlar döndüğü zaman sistemin boot edilmesi 20 saniyeyi geçiyor. Ancak şu anda yaşamıyorum. Sizin anakartınıza gelen son bios sürümü 07/03/2022 tarihinde gelmiş. Güncelleyin derim yapmadıysanız eğer.

Fanların dönmesi benim için sorun değil. Ama fanlar döndüğü zaman sistemin boot edilmesi 20 saniyeyi geçiyor. Ancak şu anda yaşamıyorum. Sizin anakartınıza gelen son bios sürümü 07/03/2022 tarihinde gelmiş. Güncelleyin derim yapmadıysanız eğer.
En son bios güncelleme yaptığımda garanti yolu gözükmüştü, siyah ekran sorunu olmuştu. O yüzden biraz korkuyorum açıkcası yoksa bios ile düzelcek bir sorun gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı