Canavar ötesi sistemin var zaten ne yapacaksın 5 yıllık ekran kartını tamir edip![]()
Dikkatini çekerim, Kayseri'li
Canavar ötesi sistemin var zaten ne yapacaksın 5 yıllık ekran kartını tamir edip![]()
Dikkatini çekerim, Kayseri'li![]()
Bana bu yöntem çok garip geliyor. Bugüne kadar 2 ekran kartımda "dikey çizgi" problemi yaşadım. Bu yöntemi mantıksız bulduğum için denemedim. Kartın diğer bileşenleri 200 dereceden nasıl sağ çıkıyor anlamış değilim.
Neyse bir daha aynı şey başıma gelirse denemeyi düşünüyorum ancak burada sorulması gereken bir soru var: Bu durumda zaten ölmüş olduğu için ekran kartımızı riske atmaktan bahsedemeyiz. Peki bu yöntemi uyguladığımızda anakarta zarar verme ihtimalimiz var mı?
Bozuk bi ekran kartının plastik olan tüm parçalarını çıkartıp 200 derecelik fırına koydular. 10 dakika pişirdikten sonra ekran kartını fırından çıkartıp 30 dakika soğumasını bekledi. Daha sonra ekran kartını toparlayıp sisteme taktı, çalıştı.
Senin düşünceni almak istiyorum bu konuda
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.