Ekran kartı fiyatları neden düşmüyor

Neden düşsün ki :) Adamlar 3500 TL'lik ekran kartını 8000'e koyunca da alan var 9000'e koyunca da. Pandemi ve madencilik olayı piyasayı yok etti. Stok sorunu uzunca bir süre devam edecek gibi.
 
Denetleme mekanizması şart tüm piyasaya kardeşim bu ürünü :D bu fiyatın üzerinde satamazsınız diyebilir kişi heyet :D kararı lazım uzman görüşüyle piyasanın nabzı tutulmalı:D devlet vatandaş için vardır. Devlet tek başına bir kara parçası değildir. O yüzden vatandaşına kazık atmalarının önlerine geçmesi lazım.
 
3 üretiliyor, 5'e onlara geliyor, 10'a onlardan alıp 15'e bir başkasına gidiyor 15 e alanda uzaya gideceğini düşünüyor. Aylarca bu kart için para ödüyor?
Almayın arkadaşım, bu fırsatçıların yanına kar değil yaptıkları !!
 
Aynen almayın.
Sistem toplayacaktım. Bu fırsatçılara koklatmamak için erteledim.
Olmazsa hiç almam. Nedir yani? ekmek mi su mu bu?
Coinler çakılınca Nvidia o kartları kıvırır kıvırır kullanır artık herhangi bir oyuncu kitlesi kalmadığı için... Ben fırsatçılardan çok bu durumu sallamayan Nvidia'yı suçlu buluyorum. Nvidia bu minerlerla mı bu hale geldi onlarca yıldır? Neden oyuncu kitlesini savunamıyor?
 
Yalnız atladığınız bir nokta var, şu anki doların faizle bastırılmış değeri 7.50, fiyatların dolar 9 muş gibi seyretmesi gayet normal.
 

Geri
Yukarı