Dolar yerinde durmadığı sürece maalesef teknoloji ile alakalı hiç bir şeyin düşeceğini sanmıyorum..
Kardeş alacağım laptopta gtx 1060 var oyuzden soruyorum öyle anlamadan atlama hemenEkran kartlarının fiyatlarının artmasının sebebi mining. Laptoplarla ne alakası varki sonucta dolar düşmüyor ki ?
Kardes neden bu kadar kizdin. Sakin ol. Laptop icin tasarlanan GTX 1060 mining te kullanilmiyor zaten. Mining onu neden etkilesin ki ? Hem ben sadece dusuncemi soledim belki de duser.Kardeş alacağım laptopta gtx 1060 var oyuzden soruyorum öyle anlamadan atlama hemen
Haklısın kardeş k.b sert cevap verdim biraz ben 1000 serisinden sonra laptopta kullanılan ekran kartının masaüstü delikiyle aynı kartın kullanıldığını biliyorum yanlış biliyorsam düzelt kardeş kardeşKardes neden bu kadar kizdin. Sakin ol. Laptop icin tasarlanan GTX 1060 mining te kullanilmiyor zaten. Mining onu neden etkilesin ki ? Hem ben sadece dusuncemi soledim belki de duser.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.