Ekran kartı frekanslarını yükseltmek

Praise The Sun

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2018
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartını alalı 3 ay oluyor ve bu ayarlara hiç dokunmadım. Bunları fullesem ne oluyor? ''What it feels like to get a GTX 1080'' videosunda oradaki eleman fulluyordu.

Screenshot_10.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı köftesi istersen, buyur sonuna çek. Yavaş yavaş, stabilite bozuluncaya kadar arttırın. Sonra o frekanslarda kalsın. Her kartın overclock performansı farklıdır.

Tüm ayarları sonuna kadar açanlar 3-5 FPS arttı diyorlar:)

5 gün sonra PUBG girdim PC kapandı ve açılmıyor yazıyorlar:penguen:

FPS takıntısı iyi değil. Bu devirde Ortalama bir sistem bile 4-5 bin TL olmuş. İleriyi düşünerek oynamak lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Whats feel to get XXX serisi sadece komedi amacıyla yapılan bir video akımı. Hepsini yükseltirseniz kısaca ekranınız o anda donar ve yeniden başlatmak zorunda kalırsınız bilgisayarınızı yeni ekran kartlarında birçok koruma var ama yine de riskli bir işlem olur. Yapmamanız daha iyi o olay başta da dediğim gibi sadece konedi için yapılmış herhangi bir teknik bilgi yok o çekme olayları falan da zaten uygula butonuna basılmadan kesilen video klibi.
 
Ekran kartınıza veda etmiş oluyorsunuz.
Dediğiniz gibi olacağına inancını yitirmiş biriyim, ne kasada ne laptopta belli bir frekansın üzerine çıkamadım, Maxwell Bios Tweaker bile kullandım. Gidebileceğim yere kadar gitsem de 90 dereceye nasıl çıkıyor bir görsem, zaten frekans indiririm öyle bir durumda. Genel tablo mavi ekran ve eski frekanslara otomatik dönüş şeklinde. Bir yıl kadar uğraştım güç ve voltaj veremedim hiçbir şekilde. En iyi performansı 970M ile %30 olarak yakaladım. 970 ve 980 de ancak %5 fazla performans alabildim. Şu an Clevo P870DM-G var masaüstü 980'li. COD WWII Multiplayer oynuyorum, zaten overclocksuz haliyle 2-3 ayda bir macun değiştiriyorum ve kurcalamıyorum :).
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı