KirkHammet Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 PC'yi yeni almistim fakat oyun falan açık değildi ekrana goruntu gelmeyince dalginlikla guc kablosunu soktum geri taktim bir şey olmus mudur? PC bostaydi.
PC'yi yeni almistim fakat oyun falan açık değildi ekrana goruntu gelmeyince dalginlikla guc kablosunu soktum geri taktim bir şey olmus mudur? PC bostaydi.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.132 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 Sistem açıkken böyle şeyler yapılmamalı. Bir şey olmasa da yapılmamalı. Artı 0 Eksi
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.659 Makaleler 6 Çözümler 526 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 31 Temmuz 2024 #3 Şu an sorunsuz çalışıyorsa bir şey olmamıştır. Ama dikkatli olmak lazım. Artı 0 Eksi
KS KS KirkHammet Hectopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 ÇAĞATAY TORUN dedi: Sistem açıkken böyle şeyler yapılmamalı. Bir şey olmasa da yapılmamalı. Genişletmek için tıkla... Peki abi olmus mudur? turko35408 dedi: Şu an sorunsuz çalışıyorsa bir şey olmamıştır. Ama dikkatli olmak lazım. Genişletmek için tıkla... Sorun yok fakat Windows 11'i kurarken ekranin yarisi gitti ama HDMI ile ilgilide olabilir. Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Sistem açıkken böyle şeyler yapılmamalı. Bir şey olmasa da yapılmamalı. Genişletmek için tıkla... Peki abi olmus mudur? turko35408 dedi: Şu an sorunsuz çalışıyorsa bir şey olmamıştır. Ama dikkatli olmak lazım. Genişletmek için tıkla... Sorun yok fakat Windows 11'i kurarken ekranin yarisi gitti ama HDMI ile ilgilide olabilir.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.132 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #5 Arkadaşın yazdığı gibi çalışıyorsa sorun yok. Yine de istersen ekran kartı testlerinden birini yapabilirsin. Ekran Kartı Nasıl Test Edilir? Donanım meraklıları ve oyunseverler, bazı zamanlar sıfırdan yeni sistem toplarken kimi zamanlar ise sistem bileşenlerinde yükseltme yapmayı tercih www.technopat.net Artı 0 Eksi
Arkadaşın yazdığı gibi çalışıyorsa sorun yok. Yine de istersen ekran kartı testlerinden birini yapabilirsin. Ekran Kartı Nasıl Test Edilir? Donanım meraklıları ve oyunseverler, bazı zamanlar sıfırdan yeni sistem toplarken kimi zamanlar ise sistem bileşenlerinde yükseltme yapmayı tercih www.technopat.net