ibobaba
Hectopat
Şimdilik kullanırsam bu yöntemi bir sorun olmaz dimi hocam.Yine de tek güç kaynağı ile kullanın. İlla çift güç kaynağı kullanmak istiyorsanız anakart ile ekran kartına aynı PSU dan enerji vermeye çalışın. Bulabilirseniz güç kaynaklarını paralel çalıştırabilen bir aparat var onu bulup onun ile kullanın.
Bu arada ekran kartındaki güç girişi anakarttan alınacak gücün yetmeyeceği için değil, meraklısı overclock yapmak isterse PCI express yolundan alacağı enerji ile darboğaz yaşamasın diye var. Herhangi bir GTX 750 anakarttan aldığı güç ile sorunsuz çalışır. Sizinkinde güç girişi olması o girişin çok önemli olduğunu göstermez. Evet o giriş olmadan çalışmaz ama tüm enerjisini o girişten almaz. Sadece anakarttan aldığı enerji yetmediginde o girişten almaya çalışacak kart.
Bide o paralel psu kullandıran aparat varda o aparat 2. psunun çalışması için 24 pinlik güç girişinin bir yere takılması gerek onun için yani. Ben 2. psuyu kısa devre ile çalıştırabiliriyorum.
Kabloları düzenli şekilde ayarladım sorun olur diye çalıştıramadım daha sistemi miningde aynen dediğiniz gibi böyle kullanıyorlar diye duymuştum. Umarım sorun çıkmazSorun yaşamazsınız. Mining sistemi öyle kullanılıyor. Ama kablo karışıklığı vb. durumlar yaşayabilirsiniz. Güç konusunda sorun yaşamazsınız.