Ekran kartı güncellemesi sonrası ekran gitti

Nemesisss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Driver Booster diye bir program vardı, ekran kartını güncelledim. Bilgisayarı tekrar açtım. Ekran simsiyah; Windows başlatma sesi geldi o kadar.

Ekran bu şekilde.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden Driver Booster ile güncelliyorsunuz? Üreticinin sitesinden zaten en güncel sürümü indirip kurabiliyordunuz. BIOS'a girmeye çalış diyeceğim ama zor eğer girebilirsen güvenli modda çalıştırmayı dene.

Neden Driver Booster ile güncelliyorsunuz? Üreticinin sitesinden zaten en güncel sürümü indirip kurabiliyordunuz. BIOS'a girmeye çalış diyeceğim ama zor eğer girebilirsen güvenli modda çalıştırmayı dene.

Burası mı? Burasıysa şimdi ne yapacağım?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    183,5 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS yardımcı programına girdikten sonra klavyenizdeki [F7] tuşuna basın veya ekrandaki [Gelişmiş Mod] seçeneğine tıklayabilirsiniz ① . [Güvenlik] ② ekranına girin ve ardından [Güvenli Önyükleme] ③ öğesini seçin.

Hocam nasıl yapıcam ? İlk görsel geliyor. En alttaki security’e mi tıklıcam? Tıklayınca 2. Görsel geliyor.

Boot kısmı da böyle

Boot kısmı da böyle.

BIOS yardımcı programına girdikten sonra klavyenizdeki [F7] tuşuna basın veya ekrandaki [Gelişmiş Mod] seçeneğine tıklayabilirsiniz ① . [Güvenlik] ② ekranına girin ve ardından [Güvenli Önyükleme] ③ öğesini seçin.
Yardım eder misiniz ?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 8
  • image.jpg
    image.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_0223.jpeg
    IMG_0223.jpeg
    98,4 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Ücret ödemelik bir şey yok dostum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı