Ekran kartı hız sorunu

Cpt_slayer

Megapat
Daha fazla  
Geçen akşam bıraktığımda hiç bir sorun yoktu.Sonraki gün geldim GTA 4 oynayacaktım oyun oyun 50 fps verirken 10-15 fps vermeye başladı.Sonra işte oyunu silip tekrar kurdum güncelledim ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdum.Fakat düzelmedi sonra bir ara GPU TWEAK yazılımına baktım bellek hızı normal fakat gpu hızı 0000 olmuş hız yükselmiyor bellek hızı da.Ekran kartını söktüm diğer bölüme taktım aynı bana yardım edin ne yapmalıyım kartımın garantisi var fakat yinede sorayım dedim.
İşaretlediğim yerler değişmiyor lütfen yardım edin.

Voltaj neden yükselsin ? Ben mhz için söylüyorum voltaj zaten yükselmez. Ne olacak 1000 voltaj falan mı ?

Hemde sen ayarlarla oynamışsın. Resimde gözüküyor. Default yap.

voltaj elektrik gücü voltaj yükselmeden hız artmaz.Default yaptım hiç bir fark yok

Hadi ya. Kim söyledi sana bunu ? Hız arttırırken voltaj ellenmez. Bilmeyen bir kişi için kesinlikle ellenmez. Belirli bir mhz arttırdıktan sonra voltaja gerek vardır.

Kesin sen o karta o.c yaptın daha doğrusu yapamadın.

Hız nasıl artar elektrik gücünün artmasıyla ben hiç bir zaman voltajı ellemedim fakat baktım hız arttığında voltaj değişiyordu ve kendimde değiştire biliyordum fakat şu an değişmiyor.Overclok yapmaya hiç bir zaman çalışmadım

Hız arttırırken biz oradan voltaj ayarlaması yapmayız. Mhz yavaş yavaş yükseltilir voltaj yerinde kalır. Default yaptın mı ?

Zaten default halinde resimdeki bir daha yaptım gene olmadı.Ben zaten voltajı ellemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…